В края на поредицата от почивни дни Пътната полиция не

...
В края на поредицата от почивни дни Пътната полиция не
Коментари Харесай

Няма сериозни задръствания на входовете на столицата в края на почивните дни

В края на поредицата от почивни дни Пътната полиция не регистрира съществени тапи на входовете на столицата. Поне все още. Намалена е видимостта на 5-ия километър на автомагистрала " Хемус " поради облак прахуляк, вдигнат от мощния вятър.

Заради проблемите на Автомагистрала " Хемус " и понижената видимост на място са изпратени екипи на " Пътна полиция ", които да контролират трафика. Полицаите понижават скоростта на преминаващите в региона коли. Затруднено е прекосяването в тунел " Топли дол " на автомагистралата в посока София. Там са се образували колони от коли. Кои са другите сектори по автомагистралите, на които се чакат проблеми. Инспектор Илия Георгиев от " Пътна полиция ".

" По Автомагистрала " Тракия " в региона на Стара Загора и Чирпан има въведена краткотрайна организация на придвижването, която лимитира скоростта до 90 километра в час заради появили се неравности по пътното платно. В региона на 38 километър на Автомагистрала " Хемус ", отново заради поправки, придвижването е отбито в платното, което е в посока Варна. Там също се следи скупчване на коли. Подсигурени са всички ремонтни сектори с наличието на екипи на " Пътна полиция " ", разясни Георгиев.

Заради проблемите с трафика тук-там, от " Пътна полиция " позволиха на водачите да карат в спешната лента.

" Това е допустимо на  входа към град София, на Автомагистрала " Хемус " има основана краткотрайна организация за придвижването като там е разрешено и е възможно водачите да се движат и в спешната лента за подкрепяне на трафика ", добави Георгиев. 
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР