В края на миналия месец страницата на Metro Exodus в

...
В края на миналия месец страницата на Metro Exodus в
Коментари Харесай

Metro Exodus е бомбардирана в Steam със... позитивни ревюта

В края на предишния месец страницата на Metro Exodus в Steam беше нападната от негативни мнения. Причината беше изтеглянето на играта от платформата на Valve за цяла година заради новия Epic азбучник. Сега нещата се обърнаха и Metro Exodus е бомбардирана от положителни ревюта . Това е допустимо, защото заглавието към момента си има страница в Steam, където се разказва спомагателното наличие, към момента съдържа цялата информация преди прекъсването на продажбите. И към момента всеки може да напише каквото си изиска.

Всички пишат какъв брой е неповторима играта и какъв брой доста губят геймърите, които застават твърдо зад Steam. Това положително придвижване подвигна рейтинга на Metro Exodus без тя изобщо да се продава на Steam.

Потребителят AMZ написа: „Въпреки цялото несъгласие по отношение на излизането на Metro Exodus… екипът 4А е направил шедьовър. Играта е изкуство. Направили са нещо неповторимо красиво в този зарязан пост-апокалиптичен свят„. Друг състезател се обърна към потребителите на Steam: „Поздрави на всички спартанци, които четат това през 2020. Заслужавате доста по-добро„.

Положението е същото и в Epic Store, само че е ясно за какво. Критиците също похвалиха напъните на Koch Media в основаването на Metro Exodus. Според аналитиците, играта ще е новият шлагер в гейминг промишлеността макар отсъствието ѝ в Steam за една година. Metro Exodus излезе на 15-ти февруари за Windows лични компютри и Xbox One и PlayStation 4.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР