В края на миналата седмица стана ясно, че принц Хари

...
В края на миналата седмица стана ясно, че принц Хари
Коментари Харесай

Как Тръмп посрещна Хари и Меган в САЩ

В края на предходната седмица стана ясно, че принц Хари и Меган Маркъл са подхванали следващата значима стъпка, напускайки краткотрайния си дом на канадския остров Ванкувър. Двамата са отлетели за Съединени американски щати в пика на епидемията от ковид, с цел да се открият в Лос Анджелис.

Вече няма подозрение, че това в действителност е бил първичният им проект. А зад него прозират желанията на херцогинята на Съсекс освен да бъде покрай майка си Дория, само че и да се завърне стремително в света на шоубизнеса .

Новината за преместването на кралската двойка бе призната със смесени усеща. Когато стана ясно, че двамата ще се открият в Канада, министър председателят Джъстин Трюдо ги приветства с отворени прегръдки.
 Снимка 467066

Малко по-късно стана ясно, че страната и данъкоплатците ще поемат разноските по защитата на Хари и Меган , тъй като те към момента със статута на кралски особи и това повеляват споразуменията. Добре че всичко това продължи за малко, тъй като министър председателят си навлече много яд...

След като стана ясно, че херцогът и херцогинята към този момент са на американска земя и с желанието да останат за непрекъснато, президентът на Съединени американски щати побърза да разяснява тематиката, с цел да не се появят спекулации.

Доналд Тръмп съобщи изрично, че няма никакво желание да покрива разноските за защита на кралската двойка с парите на жителите . " Те би трябвало да си платят. ", съобщи той.
 Снимка 473510

Президентът разясни, че почита доста кралицата и е огромен другар на Англия. Но очевидно за него това не значи, е би трябвало да харчи непотребни пари за кралското семейство, изключително в тези сложни за всички времена.
 Принц Хари, Меган Маркъл и преместването им в Лос Анджелис
Защо Хари и Меган напуснаха Канада

Действия по време на рецесия

Сигурни сме обаче, че Хари и Меган не биха нито поискали, нито приели сходна помощ от Тръмп. Маркъл е един от най-върлите му съперници от години и чакаме да забележим по какъв начин ще се развие спорът посред им на американска земя.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР