В края на миналата седмица на стадион Осогово“ в Кюстендил

...
В края на миналата седмица на стадион Осогово“ в Кюстендил
Коментари Харесай

Спорт за всеки“- инициативата се проведе в Кюстендил по проект „Подобряване на координацията и диалога между полицията и ромското общество“

В края на предходната седмица на стадион „ Осогово “ в Кюстендил се организира спортният празник. Той е част от плана „ Подобряване на координацията и разговора сред полицията и ромското общество “ и е финансирана по стратегия „ Вътрешни работи “ на Норвежкия финансов механизъм, а бенефициент е ГДНП - Министерство на вътрешните работи. Кюстендил бе хазаин на първото мероприятие по плана и бе проведено от районно управление (на МВР) Кюстендил, РУО – Кюстендил и управленията на трите учебни заведения. Такива мероприятия са планувани в още девет регионални града в страната и ще приключат до края на октомври.

Участниците са ученици на VI ОУ „ Св. П. Хилендарски “ – Кюстендил, ОУ „ Христо Ботев “ – с. Невестино, и НУ „ Св. Св. Кирил и Методий “ – с. Раждавица.

Гости на самодейността бяха специалисти от бранш „ Контингент и предварителна защита “ в ГДНП, Румен Михов – ст. специалист в РУО – Кюстендил, Стоян Стоянов – старши специалист „ Спорт “ в Община Кюстендил, Здравка Тасева – шеф на ОУ „ Св. П. Хилендарки “ – Кюстендил.

Състезанията минаха в четири дисциплини сред трите тима. Надпреварата мина с доста възторг, неспокойствие и вдъхновение. С доста овации бяха признати децата от вокалната група на Шесто ОУ – база 2, след музикалните осъществявания и в паузите децата демонстрираха и артистични умения, рецитираха обичани български стихчета.

Организаторите бяха подготвили и награди – всички участници получиха медали, купи за тимовете и лакомства. Началникът на отдел „ Охранителна полиция “ в ОДМВР – Кюстендил, комисар В. Паргов връчи на тимовете и Грамота от ОДМВР.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР