В края на миналата седмица източници на Deadline хвърлиха бомбата,

...
В края на миналата седмица източници на Deadline хвърлиха бомбата,
Коментари Харесай

Каква ще бъде ролята на Кит Харингтън в киновселената на Marvel

В края на предходната седмица източници на Deadline хвърлиха бомбата, че Кит Харингтън ще се причисли към киновселената на Marvel.
 Кит Харингтън, Game of Thrones, Marvel, D23 Expo и ще взе участие ли артистът във филм на студиото
Ще стане ли Кит Харингтън супергерой на Marvel

Все още не е публично доказано

Тази информация пристигна като гръм от ясно небе и несъмнено, не се знаеха безусловно никакви детайлности. За благополучие президентът на Marvel Studios Кевин Файги не ни мъчи доста и на D23 Expo в Анахайм удостовери слуховете.

Дори знаем в кой филм ще взе участие Харингтън, както и какъв ще бъде героят му. Според Файги, артистът, добил известност от сериала Game of Thrones, ще се причисли към другояче впечатляващия актьорски състав на The Eternals .

Както към този момент знаем, във кино лентата присъединяване ще вземат Ричард Мадън, Анджелина Джоли, Кумейл Нанджиани, Салма Хайек и други. Всички те ще бъдат в функциите на безсмъртни супергерои, познати като The Eternals, които населяват Земята от милиони години.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Marvel_Fans_Argentina (@marvel_fans_argentina) на Авг 25, 2019 в 8:16 PDT

Кит Харингтън обаче няма да бъде част от този супергеройски екип, или най-малко по този начин наподобява. Във кино лентата Харингтън ще изиграе ролята на Дейн Уитман, по-познат като Black Knight (Черния рицар).

В комиксите е съвсем невероятно Black Knight да бъде надвит в борба с мечове, тъй като това е една от най-силните му страни. Той обаче непрекъснато се лута сред положителното и злото и доста припомня на Магнито от Х-Мен. Очакваме с неспокойствие да разберем на чия страна ще застане в The Eternals, само че за задачата ще би трябвало да изчакаме най-малко до стартирането на първия филмов откъс, което няма да се случи до края на тази година.
 The Eternals, Marvel и какво знаем за героите от кино лентата
The Eternals - новите супергерои на Marvel

Всичко, което знаем за тях

С привличане на Кит Харингтън актьорите, взели участие в Game of Thrones, ще станат цели двама. Добре помним, че в сериала на HBO Харингтън и Мадън играеха функциите на Джон Сноу и Роб Старк.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР