В края на миналата седмица дойде новината за неочакваната смърт

...
В края на миналата седмица дойде новината за неочакваната смърт
Коментари Харесай

Изненадващо присъствие на погребението на Ивана Тръмп

В края на предходната седмица пристигна новината за непредвидената гибел на Ивана Тръмп - първата брачна половинка на някогашния американски президент Доналд Тръмп. Тя е била открита в дома си в безсъзнание, като малко по-късно е умряла.

Ивана Тръмп, която беше омъжена за Доналд Тръмп от 1977 година до 1992 година, беше майка на трите огромни деца на някогашния президент - Доналд Тръмп-младши, Иванка Тръмп и Ерик Тръмп. 

И защото на 20 юли се състоя погребението на Ивана Тръмп, не е по никакъв начин изненадващо, че с изключение на децата ѝ, на него участва и първият ѝ брачен партньор - Доналд Тръмп.
 Снимка 581647
 

Сред високопоставените опечалени, които се събраха на службата в Горен Ийст Сайд, обаче бяха и актуалната брачна половинка на Тръмп - Мелания, както и 16-годишният им наследник Барън.
 Снимка 581649
 

От фотосите на многолюдното семейство, високият младеж несъмнено не остава неусетен. Той беше забелязан да стои с много опечалено изражение, заобиколен от майка си, някогашната първа дама Мелания Тръмп, и доведената му сестра Иванка. 
 Снимка 581646
 

Отдясно на Мелания беше застанал Доналд, а отдясно на Иванка - Ерик Тръмп. Съпругът на Ивана Джаред Къшнър и Доналд младши пък бяха застанали зад тях. Барън се извисяваше над всички и изглеждаше доста грациозен в мрачен костюм и вратовръзка, като приличаше поразително и на двамата си родители. 
 Снимка 581648
 

Ивана Тръмп умря ненадейно на 73 години на 15 юли, откакто падна по стълбите в жилището си в Ню Йорк. Смъртта й беше оповестена за случай. Малко откакто стана ясно, че се е споминала, някогашният президент Тръмп се обърна към личната си обществена платформа Truth, с цел да разяснява случилото се.

" Тя беше прелестна, красива и невероятна жена, която имаше страховит и въодушевяващ живот. Нейната горделивост и наслада бяха трите ни деца Доналд младши, Иванка и Ерик. Тя беше толкоз горда с тях, както всички ние бяхме толкоз горди с нея. Почивай в мир, Ивана! ", написа тогава Доналд Тръмп.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР