В края на миналата година се срещнахме с Кристиан Костов

...
В края на миналата година се срещнахме с Кристиан Костов
Коментари Харесай

Кристиан Костов с нова визия и голяма новина за личния си живот

В края на предходната година се срещнахме с Кристиан Костов в Студио 5 на НДК броени минути преди той да се види с армията си от почитатели в страната ни, които пееха дружно с него всяка ария. Тогава Кристиан таман бе схванал новината, че е отличен с влиятелната европейска премия EBBA (European Border Breakers Award).

Беше направил и огромна смяна във външния си тип - русата коса.

Половин година по-късно Кристиан още веднъж е с нова прическа, нова ария и още веднъж значими послания, които доближават до хората посредством музиката му. Нещо повече, Кристиан има и огромна вест в персонален проект, която ще научите в идващите редове.

Защо Кристиян Костов написа ария за отчуждението сред хората и коя е огромната смяна в живота му, разберете от изявлението с него на Венелина Стоянова за Vesti.bg.

- Кристиан, здравей, доста ми е прелестно, че още веднъж си посетител във Vesti.bg и ще си приказваме за хубава музика.

- Здравейте! И на мен ми е извънредно прелестно още веднъж да бъда ваш посетител. Вече не се сещам по кое време говорихме последно и доста ми липсвахте!

- Това лято още веднъж не се отдаде на цялостна отмора, а зарадва почитателите си с нова ария. Кое те въодушеви да напишеш това парче и какво обръщение носи Get it?

- Не мога да дефинира какво тъкмо ме въодушеви за песента. Самият ми живот може би и лекото възприятие на самотност. Съдейки по обществените мрежи и интензивностите ми там, почитателите ми може би си мислят, че съм типичния младеж, който се забавлява всеки ден. Това обаче не е тъкмо по този начин и съм сигурен, че има доста хора като мен, които могат да открият себе си в текста на парчето.

Смятам, че на всеки се случва да се усеща уединен и да не схваща смисъла на всичко, което прави.

Искам всички да знаят, че не са сами и че има други като тях, които се борят с сходни мисли.

- Как смяташ, за какво хората в днешно време са толкоз отчуждени и в случай че имаше ти силата да промениш нещо, какво би било то?

- Мисля че хората са отчуждени поради обществените мрежи. Всички се стремят да наподобяват съвършени, да бъдат по този начин наречените role models, само че това няма по какъв начин да се случи... Всички си имат свои проблеми, всеки един човек има собствен път и няма по какъв начин да споделиш безусловно всичко с хората. А и не е нужно. Ако имам силата да трансформира нещо, това сигурно ще са обществените мрежи - бих желал да ги махна или най-малко да покажа на хората, че няма нищо неприятно да показват същинските си страсти, даже те да не са положителни.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР