В края на месец ноември под краката на Джъстин Тимбърлейк

...
В края на месец ноември под краката на Джъстин Тимбърлейк
Коментари Харесай

Джъстин Тимбърлейк, Джесика Бийл, Алиша Уейнрайт и принуден ли е изпълнителят да се извини

В края на месец ноември под краката на Джъстин Тимбърлейк стана много горещо поради фотосите, които се появиха в интернет пространството.

На тях се вижда по какъв начин изпълнителят е много непосредствен с актрисата Алиша Уейнрайт. Само седмица по-късно пристигна и общественото му опрощение.

Тимбърлейк твърди, че не е правил нищо неправилно с колежката си, а онази вечер, в която са били снимани, е пиян повечко алкохол. Не не помни и да се извини на брачната половинка си - Джесика Бийл, за породеното стеснение около цялата тази шумотевица.

Според Us Weekly обаче, това деяние на Тимбърлейк не е било негова концепция. Бийл е принудила брачна половинка си да ѝ се извини обществено. Източници на уеб страницата настояват, че актрисата се е почувствала засрамена от създалата се обстановка и е желала Джъстин Тимбърлейк да поеме отговорност, написа Cosmopolitan.

Въпреки всичко двамата са в положителни връзки и към момента са обединени. Като съгласно източници на списание People пък се пробват да преминат през този интервал допустимо по-бързо. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР