В края на май се очаква да бъде пуснат още

...
В края на май се очаква да бъде пуснат още
Коментари Харесай

Скоро ще пътуваме от София до Бургас за 5 часа с влак

В края на май се чака да бъде пуснат още по-бързият трен София – Бургас. Предвижда се пасажерите да стигат от столицата до морето за към 5 часа. Това разгласи в Бургас министърът на превоза Николай Събев, съобщи кореспондент на Burgas24.bg.

Събев разяснява пред публицисти, че се възнамерява системите за продажба на билети на метрополитен и БДЖ да бъдат свързани. Така, както той се изрази на смешка, с един билет да може да се стига " От Обеля до Слънчака ".

" От момента, в който стартира войната, няма печеливши, от тук нататък се пресмятат единствено загуби. Очевидно, че българският бизнес губи от всички тези ограничавания. В наш интерес е да създадем дружно с сътрудниците от Европейския съюз този стопански блок, който да принуди Русия да спре войната. Ние нямаме различен ход. Ние не желаеме да участваме във войната. Ние желаеме да спрат войната. Ние сме изследвали всичките тези благоприятни условия, които са свързани с вероятно ограничаване на съветския флот. Ние се свързахме с специалисти, преценихме, че за прочут интервал, под избрани условия, това може да си го позволим. И несъмнено, изискванията сега се договарят в Европейската комисия, защото ние разчитаме да излезем с общо мнение ", разяснява Събев възможните ограничавания за съветски кораби на българските пристанища.

" Тези ограничавания, които вероятно биха могли били наложени, и които съгласуваме като Министерство на превоза, не трябва да касаят нефтопродукти, газ, пропан-бутан, нуклеарно гориво и други стратегически първични материали за нашата стопанска система ", добави той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР