В края на лятото писахме, че Зоуи Кравиц и Чанинг

...
В края на лятото писахме, че Зоуи Кравиц и Чанинг
Коментари Харесай

Любовта им отива: Връзката между Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм се задълбочава

В края на лятото писахме, че Зоуи Кравиц и Чанинг Тейтъм са станали малко по-близки напоследък, а в това няма нищо неприятно. Двамата са млади, сполучливи и свободни, и започнаха да се сближават по време на фотосите на кино лентата " Pussy Island ", който ще се трансформира в режисьорски дебют на Зоуи.

Папараците започнаха все по-често да хващат актьорите да се разхождат по улиците на Ню Йорк, като някои допуснаха, че те са просто другари и прекарват времето си дружно, само че други заподозряха, че има освен това.

Виж още: Ето по какъв начин звездите влизат във форма за 24 часа 

Новата порция злословия гласи, че звездите са си тръгнали дружно след края на вчерашната MET церемония, която се организира обичайно в Ню Йорк. Зоуи и Чанинг участваха на влиятелното събитие, само че не позираха дружно на аления килим. За звездното събитие Зоуи бе избрала секси рокля на Saint Laurent, а Чанинг бе заложил на типичен черен костюм. След края на празненството двамата бяха снимани от фотографи да си потеглят дружно, което подхрани слуховете, че имат буен романс.

На този стадий двамата не крият околните си връзки, само че не са удостоверили, че са дружно и имат сантиментална връзка. Припомняме, че неотдавна Зоуи подаде документи за бракоразвод от брачна половинка си Карл Глусман, с който бяха женени единствено 18 месеца. Чанинг пък ту се събира, ту се разделя с певицата Джеси Джей, а преди този момент се разведе с дългогодишната си брачна половинка Джена Дюъм.

Виж още: Звезден рожден ден за Паола: Дъщерята на Преслава стана на 3 година! Куп звезди на празника

Изображение: Getty Images

 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР