В края на изборния ден на 2.10.2022 на редакционния мейл

...
В края на изборния ден на 2.10.2022 на редакционния мейл
Коментари Харесай

Беновска разпитва снимките на Петков и Василев върху празния рейс на ПП!

В края на изборния ден на 2.10.2022 на публицистичния мейл на „ Радио К2 “ се получи известие, че Политическа партия ще дадат брифинг на площада пред храм-паметник Св. Александър Невски след 22.00 часа. То гласеше „ „ Продължаваме промяната “ ще даде първия си брифинг за вота след оповестяването на резултатите от паралелното броене. Това значи най-рано след 22:00 часа. Мястото е площад „ Александър Невски “, до брандирания рейс на „ Продължаваме промяната “. Благодарим ви! Пресцентър „ Продължаваме промяната “. Илиана Беновска отиде на мястото, дружно с екип на „ Беновска пита “.  Малко след 22.00 часа дойде рейсът с марката на Политическа партия, само че вратите не се отвориха и не слезе никой. Беновска се опита да получи информация къде са Кирил Петков и Асен Василев, само че никой не й отговори. Тогава тя зададе въпросите си на фотосите на Петков и Василев върху рейса. Ето какво се случи:

След като от брандирания рейс на Политическа партия не излиза никой, Беновска чука на предната врата. Тя не се отваря и от вътрешната страна няма никакъв отговор.

Илиана Беновска: Ще излиза ли някой от този рейс?

Оператор: Няма никой вътре!

Илиана Беновска: Тогава ние за какво сме тук? Ще излиза ли някой от този рейс?

Беновска чука още веднъж, този път на междинната врата на брандирания рейс на Политическа партия. Тя не се отваря и не се получава никакъв отговор! Тя още веднъж пита ще излезе ли някой, като този път приканва и останалите публицисти да изискат отговор ще има ли изказвания.

Илиана Беновска: Ще излиза ли някой от този рейс? Хайде да ги извикаме, де! Какво седите? Ще излезе ли някой от този рейс? Ще излезе ли някой от този рейс? Колко е часът? 10.30? ще излиза ли някой от този рейс? Колеги, хайде, извикайте ги! Какво седите, като? Тогава за какво седим? Като овце! Мръзнахте до момента 2 часа! Ще излиза ли някой от този рейс? В този рейс май няма никой! Хайде да забележим какъв брой сътрудници сме се строили тук! Колко овце седят и чакат! Страхотна конференция, сътрудници! Нямам думи! Огромна редица, какво снимат? Ето това е българската публицистика! Светна автобусът! В автобуса няма никой!

След като още веднъж не получава никакъв отговор, Беновска стартира да разпитва самия рейс и брандираните изображения на Кирил Петков и Асен Василев.

Илиана Беновска: Ами тогава да питаме автобуса! Г-н автобус, добър вечер! Горди ли сте с резултата от изборите? Я да забележим на другата врата дали ще ни отговорят! Г-н Петков и господин Василев, удовлетворени ли сте от резултата от изборите? Само тях можем да попитаме! Г-н Петков, удовлетворен ли сте от резултатите на изборите? Г-н Василев, удовлетворен ли сте от резултатите на изборите? Мълчат! Г-да Василев и Петков, удовлетворени ли сте от резултатите на изборите? Никой не дава отговор! Продължаваме да снимаме! В автобуса в действителност няма никой! Това е рейсът-фантом, евентуално. Един водач се разхожда по пуловер. Сега се чува тон, че те щели да дойдат пеш. Значи автобусът е единствено преносим фон! Интересно от кое място ще дойдат!  Освен да застанем на средата на кръстовището. Може самият автобус желае да ни обезпечи осветлението, като генератор. Сега ще изчакаме да дойдат от някоя посока Кирил и Асен. Ето какъв брой е часът (22.45)? Тук публицистите ги чакат от 22 часа. Получи се имейл, че Кирил Петков и Асен Василев ще дойдат след 22.00 часа. Интересно какъв брой е след 22.00! Както споделяше царя – след обяд!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР