В края на годината всички искаме промяна и освежаване на

...
В края на годината всички искаме промяна и освежаване на
Коментари Харесай

19 идеи как да освежим стайлинга си с дрехите, които вече имаме

В края на годината всички желаеме смяна и ободряване на стайлинга си, само че постоянно нямаме бюджет за нови покупки около празниците. А даже и да имаме, не е нужно постоянно да купуваме нещо ново, с цел да възобновим дрешника си, тъй като постоянно имаме всичко належащо – просто би трябвало да пробваме нови способи да си.
               

Ако дънките са ви омръзнали, пробвайте да ги комбинирате с по-официална блуза и колие или пък с риза от деним. Или извадете някой пролетен блейзър и го носете с тениска в идващият работен ден от у дома. Можете да замените пуловерите с жилетки, които да облечете с с висока талия и да съчетаете с нежно украшение. Пробвайте и да сложите жилетката на назад – с копчетата на гърба.
               

Полите можете да разнообразите, като ги комбинирате с тези блузи, които постоянно носите с дънки. Съчетайте самоуверено два разнообразни принта или пола в безпристрастен цвят и блуза с десен. А в случай че въпреки всичко желаете да освежите визията си с нещо ново, можете да заложите на някой пъстър аксесоар от .
 

  
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР