В края на 90-те Матю Пери играе почти постоянно в

...
В края на 90-те Матю Пери играе почти постоянно в
Коментари Харесай

Отиде си Матю Пери, един от любимците в сериала ”Приятели”

В края на 90-те Матю Пери играе съвсем непрекъснато в холивудски продукции. Запомнящи са функциите му в „ Танго за трима “, „ Измамниците “, както и в сериала „ Западното крило “. Два пъти е номиниран за „ Еми “ в категорията за най-хубав гост-актьор в трагичен сериал. Комедията „ Девет ярда “ (2000) и нейното продължение (2004) му носят още по-голяма известност, само че със прекъсването на „ Приятели “ кариерата на Матю към този момент не е това, което беше, признава самият той. По-късно оказва се, че артистът има проблеми с алкохола и дрогата.

 

Преди година Матю Пери разгласява записки, наречени „ Приятели, любовници и огромното извънредно нещо “, в които той приказва за тъмен интервал от живота си и битката си със зависимостта. А в изявление за People в навечерието на излизането на книгата артистът за първи път призна, че преди няколко години е бил на ръба на живота и гибелта заради пристрастяване към мощни болкоуспокояващи. Здравен проблем с дебелото черво го изпраща в кома за две седмици, само че той оцелява.

 

За персоналния живот на артиста е известно, че през есента на 2020 година той се сгодява за литературния сътрудник Моли Хървиц, само че единствено след година сантименталната връзка е прекратена.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР