В края на 2017 година и първите часове на 2018

...
В края на 2017 година и първите часове на 2018
Коментари Харесай

3 години след шесторното убийство в Къщата на ужасите в Нови Искър мистерията остава! СНИМКИ

В края на 2017 година и първите часове на 2018 година цяла България бе скована от грубо закононарушение. Зловещата история се разигра в Къщата на ужасите в Нови Искър, в която бяха убити петима, а шести член на фамилията беше открит погубен близо до нея.

Почти години мястото тъне в злокобна тишина, а съседите инстинктивно минават на отсрещния тротоар. И до момента съседите с смут си спомнят 2 януари 2018 година, когато в къщата на ул. „ Лозянски дол “ 5 бяха открити труповете на Неделчо Юнаков на 41 година, 20-годишният му наследник Георги, 16-годишната му доведена щерка Нанси, 18-годишният є другар Боби, както и бабата на момичето.

Те са престояли в къщата съвсем 2 денонощия, тъй като никой от съседите не чул изстрелите в новогодишната нощ поради фойерверките и саморъчно направения от килъра заглушител.

За търсене беше оповестена майката на Нанси и жена на Неделчо – Кети Кюхова. Появиха се подозрения, че тя е обвързвана с нещастието, само че на идващия ден тялото й беше намерено в бунар край Нови Искър. По-късно ще стане ясно, че тя въпреки всичко има връзка с разстрела – той е осъществен от любовника є, с който тя скъсала преди дни.

Всичко почнало на 31 декември 2017 година, когато цялото семейство се готви да посрещне Новата година в къщата, която купило с заем неотдавна. Децата от предходните бракове на Кети и Неделчо не отиват на ваучър с другари, а остават с родителите си. На посетители е поканен и приятелят на 16-годишната Нанси – Боби Иванов, който също е от Нови Искър. Друго момче – съученик на Нанси, се разминава по знамение със гибелта, тъй като родителите му не го пускат да отиде на ваучър при нея.

Към 19.30 ч. Кети отива да разноски кучето. Бившият й ухажор Росен Ангелов, с прякор Горския, я дебне от самото начало. Точният час на гибелта на дамата не е явен, само че тя е била убита първа, са безапелационни патоанатомите. Какво прави убиецът до 23 ч., когато се връща, с цел да избие останалите от фамилията, ще остане загадка вечно.

След 22 ч. Неделчо и децата стартират да се тормозят, че Кети към момента не се е прибрала от разходката с кучето. Час по-късно в къщата влиза Росен Ангелов. Той невъзмутимо прострелва с по няколко патрона петимата, пуска и по един надзорен изстрел в главите им. Последна е бабата, която е на горния етаж. Убиецът гази в кръвта на жертвите и оставя следи, които се пробва да изтрие. Една обаче остава.

Датата е 31 декември 2017 година Росен се качва на джипа на Кети, който е паркиран пред къщата, натоварва натрупа є и го изхвърля в бунар край Нови Искър. Изтрива отпечатъците си от колата и я зарязва наоколо. Повече никой не го вижда жив.

Два дни по-късно братът на Неделчо звъни в полицията. Той с часове се пробва да се свърже с роднините си, за им честити новата година, само че телефоните на всички мълчат. Пристигналите служители на реда заварват ужасяваща панорама. Къщата е потънала в кръв, на двата етажа лежат пет натрупа.

Ден по-късно полицията към този момент има обвинен – Росен Ангелов. За него се знае, че е вълк единак и доста добре физически квалифициран. Той ходел всеки ден на работа в Нови Искър, изминавайки 20 км. пешком от с. Луково, покрай Своге, където имал къща. Коли на жандармерията, тежка бронирана техника, хеликоптер и барети стартират издирването му. Претърсена е къщата на Ангелов.

Полицаите разкрили, че в нея до преди часове е имало някой, компютърът е заварен включен, е него е качена обичаната на Росен детска порнография. В София плъзга слух, че Ангелов е забелязан в жк „ Дружба “ в София, което провокира суматоха в региона. Сигналът се оказва подправен.

Кръгът към килъра обаче се стеснява и той очевидно схваща това. От къщата си в Луково се придвижва до изоставена вила наоколо. Вади револвера, с който е прострелял фамилията и си пуска патрон в главата. Тялото е открито два дни по-късно от служителите на реда, претърсващи региона.

Министерство на вътрешните работи по този начин и не изясни за какво Ангелов, който не се е крил преди всеобщото ликвидиране, не е бил арестуван по рано, откакто преди 9 година е разгласен за търсене за блудничество с дете. Той е бил деен в профила си във Facebook, срещал се е с Кети, ходил е на работа. И е замислял нови закононарушения, поради които е протегнал ръка на любовницата и фамилията є.

Криминалисти показаха два претекста за зверското закононарушение – прочувствен и финансов. Убитата Кети Кюхова се е занимавала с разчистване на домове на заможни българи в София и покрайнините, а Росен е желал да ограби някои от тези жилища. Именно това станало причина за разрива в връзките сред двамата – Ангелов упорствал да получи от нея ключове и достъп до алармените системи на някои от тези домове, което предиздвикало Кети да осъзнае, че любовта му не е била напълно безкористна и тя се разделила с него. Според полицията, Росен е избил фамилията на дамата, с цел да бъдат заличени всички очевидци.

Кой е Росен Ангелов Кой е Росен Ангелов?
Криминалната кариера на килъра стартира през 1994 година, когато като боец е наказан за търговия с валута. Това обаче е дребно закононарушение на фона на всичко, което ще последва в живота му. Три години по-късно – през 1997 година стартира първото дело против него за блудничество. Ангелов е упрекнат, че е насилил 11-годишната щерка на дамата, с която живеел тогава и е наказан на 7 година Малко откакто излиза от пандиза прави злополука, като водач на такси. Осъден е на пробация и отново е търсен. Пак край с. Луково. Следват още редица обвинявания, едно от тях още веднъж за блудничество с 12-годишно дете, само че по този начин и не влиза в пандиза, тъй като съумява да се скрие и е търсен цели 9 година, като по този начин и не е заловен, прецизира в. Труд.

Наричали го Горския. Ходел пешком, живеел изолирано. Нямал нито документи, нито непрекъсната работа, нито непрекъснат дом. Познатите му го разказват като подъл, остроумен, образован. Увличал се от оръжия. В дома му са били открити даже елементи от ръчни гранати.

Интересно е обаче какво се случва с виртуалния живот на жертвите на Горския!
Очаквано или не, само че профилите на Неделчо Юнаков и този на Кети са към момента дейни.




Facebook сметките на сина на Неделчо - Георги и дребната Нанси са изтрити.

БЛИЦ обаче напомня последните вести,.




Деактивиран е и профилът на приятеля на Нанси - Боби. Щом някои се опита да влезе в профила му се появява фейсбук известие, което гласи: "We hope people who love Боби will find comfort in visiting his profile to remember and celebrate his life " в превод: "Надяваме се, че хората, които обичат Боби, ще намерят разтуха в посещаването на профила му, с цел да помнят и честват живота му ".



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР