В кръвния център на ВМА ежедневно идват хора с различни

...
В кръвния център на ВМА ежедневно идват хора с различни
Коментари Харесай

Разтърсващата история на този столичанин, преминал през ужаса К-19, трогна стотици

В кръвния център на ВМА всекидневно идват хора с разнообразни истории и ориси. Някои от тях минават през заболяването с усмивка, а при други COVID-19 оставя мъчителна диря. Такава е историята на мъж, решил да помогне на другите да живеят с плазма, оповестяват от пресцентъра на лечебното заведение.

Заболяването при него протича относително леко, съумява да се оправи със болестта като надвива над нея в стадий на начална пневмония. За брачната половинка си споделя, че е преболедувала безсимптомно. Атаката на вируса обаче не стопира до тук.

COVID-19 среща цялото му семейство, като след високорисков контакт с родственик, на който са помогнали, откарвайки го до лечебно заведение, родители му също се разболяват. За страдание, майка му губи борбата с подлото заболяване.

„ С брат ми постоянно ще носим виновност, че не успяхме да помогнем на родителите си. И това е едно от нещата, които мога да направя, с цел да оказа помощ на различен! В миг като този ми се желае да сме повече общество! Да сме повече дружно! Надявам се, че по този начин ще може различен да живее! “, споделя донорът, който приканва за човещина.

От ВМА благодариха на всички герои, които са опора на лекарите в това тестване. "Битката с COVID-19 продължава и имаме вяра, че с Вашата помощ ще се оправим ", споделят от ВМА.

„ НАДЯВАМ съдебна експертиза, ЧЕ ТАКА ДРУГ ЩЕ ЖИВЕЕ!” В кръвния център на ВМА всекидневно идват хора с разнообразни истории и ориси. Някои от...
Публикувахте от в
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР