В кралския двор се разиграва поредна жестока интригаСпоред изданията херцозите

...
В кралския двор се разиграва поредна жестока интригаСпоред изданията херцозите
Коментари Харесай

Уилям и Кейт пак обидени на Хари и Меган

В кралския двор се разиграва поредна жестока конспирация

Според изданията херцозите на Кеймбридж и Съсекс са грубо скарани. Причината за тези изказвания е отводът на Кейт и Уилям да отидат на посетители на кралица Елизабет II в лятната ѝ вила в Балморал, до момента в който Меган и Хари не си тръгнат оттова.

По традиция всяка година кралицата прекарва огромна част от летните месеци в своята шотландска вила. Тази година тя предложения в имението Меган, Хари и дребния Арчи. Очакваше се към тях да се причислят и херцозите на Кеймбридж, само че изненадващо те декларирали, че към този момент отсрочват визитата си.

Катрин и принц Уилям не са загатнали съответна причина за решението си, което провокира мнения в пресата на Острова, че отводът им е ясно доказателство за злост към Меган и Хари.

Според някои издания отношението на по-големия наследник на Даяна и брачната половинка му е подбудено от изказването на Хари, че с Меган не желаят повече от две деца, тъй като мислят за планетата.

" Тези думи вероятно са огорчили Кейт и Уилям, които имат трима наследници ", написа британски таблоид.

Други медии пък се сплотяват към тезата, че враждата е съответно сред Меган и Кейт. Причините за нея са доста, само че последната капка, преляла чашата на търпението на херцогинята на Кеймбридж, била изявление на някогашната актриса отпреди броени седмици. И по-конкретно признанието ѝ, че не е театралничила за корицата на Vogue, тъй като не е самовлюбена и не желае вниманието да е ориентирано единствено към нея.

" Кейт, която към този момент е била на доста корици на издания, вероятно е приела думите ѝ като персонална подигравка ", написа The Sun.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР