В конкурса за рисунка, посветен на 150 години от гибелта

...
В конкурса за рисунка, посветен на 150 години от гибелта
Коментари Харесай

Остават броени дни до крайния срок за участие в конкурса “Делата на Васил Левски в Разлог”

В състезанието за рисунка, отдаден на 150 години от гибелта на Апостола, присъединяване могат да вземат всички деца и младежи от България, на възраст от 7 до 18 години. Творците могат да изпратят безграничен брой рисунки, като употребяват техника по избор и показват на хартия с формат „ А4 ” подвига на Васил Левски в тогаваща Мехомия (дн. Разлог).

След оценка на умело жури, най- красивите творения ще бъдат част от галерия, отдадена на 150 години от Обесването на Васил Левски, а създателите на творбите на изкуството ще бъдат отличени с награди и грамоти.

Основната цел на състезанието е поощряване креативната и самостоятелна изява на децата, както и предизвикателство на интерес у подрастващите към делата на Васил Левски.

Рисунките следва да бъдат предадени в период до 10.02.2023г. в постройката на Исторически музей – Разлог на адрес: гр. Разлог, прочие „ 15 септември 1903 година “ № 14.

Всяка творба би трябвало да бъде съпроводена от следната информация:

– трите имена на участника;

– възраст;

– клас и учебно заведение или читалище;

– телефон за връзка с родител или преподавател.

Информираме Ви, че персоналните данни на участниците в Конкурс,,Делата на Васил Левски в Разлог “ ще бъдат обработени и употребявани само за задачите, дилемите и реализирането на актуалната изява, според условията на Закона за отбрана на персоналните данни, по отношение на използването и използването на Регламент 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година по отношение на отбраната на физическите лица по отношение на обработването на персонални данни.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР