В комуникацията между мъжете и жените нещо много дребно може

...
В комуникацията между мъжете и жените нещо много дребно може
Коментари Харесай

Това са думите, които вбесяват жените

В връзката сред мъжете и дамите нещо доста дребно може да стане причина за напрежение, комплициране и спорове. Погрешно интониране, неправилно потребление на думите... Мъжете споделят по друг метод, все пак, някои думи, които изричат, могат да бъдат вбесяващи за една жена. Ето няколко образеца.

„ Успокой се! “
Това са едни от най-предизвикващите яд думи, които мъжете като че ли преднамерено изричат в конфликтни обстановки. Те прибавят още гориво в огъня, а когато е напрегната една жена, рядко може да управлява своите страсти. Междувременно е индикатор, че мъжът не се вълнува изключително от това, че тя е гневна, че той не прави нещо както би трябвало.

„ Изглеждаш изтощена “
По-добре ще прозвучи „ Как си, по какъв начин мина денят ти, всичко наред ли е? “. Когато един мъж споделя на жена, че наподобява изтощена, това постоянно се пояснява, че наподобява непривлекателно.

„ Изглеждаш ужасно. Колко кг смъкна? “
Би трябвало да прозвучи като комплимент, само че е имитация, която може да остави горчив усет в множеството дами. Това допуска, че в предишното дамата е била непривлекателна и с наднормено тегло. Никоя жена не обича да я съпоставят с предходна нейна версия.

„ Ще изядеш всичко това? “
Това е още една имитация, която би вбесила всяка жена, единствено тъй като си е разрешила още едно парче пица или шоколадови бонбони. За нея това значи, че не може да бъде себе си, че евентуално не наподобява добре, поради фигурата, която има, индикатор, че сътрудникът ѝ се срами от нея, в случай че думите идват от него, а не просто от другар.

„ Трябва да се усмихваш по-често. “
В подобен случай, бъдете източник на усмивки, господа! Жената не е длъжна постоянно да е усмихната, единствено тъй като вие предпочитате да не е в неприятно въодушевление. Жените имат страсти, сложни моменти, в които се нуждаят от схващане. Много по-добре звучи, в случай че чуе „ Още по-красива си, когато се усмихваш. “, нали?

„ Изглеждаш доста добре за възрастта си. “
Дори и тези думи да са отправени с положителни планове, те биха били неприятни за една жена. С придвижване на възрастта дамите стартират да виждат от ден на ден недостатъци, които времето им оставя и това, от което се нуждаят е да чуят „ Изглеждаш прелестно! “, без конкретизиране за възрастта.

„ Поне аз в никакъв случай не... “
Нападателна фраза от страна на мъжете, когато се случи някакъв случай, спор, за да отклонят вниманието от себе си. Мъжете рядко признават грешките си, а сходна имитация е в положение да вбеси всяка жена.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР