В коалицията Обединени патриоти си имат свои правила, за които

...
В коалицията Обединени патриоти си имат свои правила, за които
Коментари Харесай

Първа Реакция На Премиера Борисов За Разкола В Патриотите!

В обединението " Обединени патриоти " си имат свои правила, за които аз нито се интересувам, нито съм осведомен, нито ми е работа да съм осведомен. Отделно преди два или три дни господин Сидеров беше с мен с Николай Бареков в Министерски съвет, през днешния ден приказвах един час с вицепремиерите Симеонов и Каракачанов по тематиките, по които има какво да вършим дружно. Оттук нататък, те към този момент толкоз ежедневни станаха техните разногласия, че не намирам за забавно даже да ги разясня ", сподели още Борисов, представен от " Фокус ".

По-рано през днешния ден Валери Симеонов съобщи, че партията му НФСБ може да излезе от " Обединени патриоти ".

Междувременно Волен Сидеров разяснява абсурда пред Българска национална телевизия с думите:

" Още преди няколко месеца от НФСБ заговориха, че би трябвало има промени в управлението, да бъдем групови. Това не е нещо ново ".

Той бе безапелационен, че неговото само предпочитание е било " Обединени патриоти " да се явят дружно на идните избори за Европарламент следващата година.

" Говоря от месеци, че би трябвало да се явим дружно, тъй като тези избори - на 26 май 2019 г, са ключ към оцеляването на държавното управление и изкарването на мандата. Ако ние, дружно с ГЕРБ, не вземем повече евродепутати от Движение за права и свободи и Българска социалистическа партия, нали се сещате че Корнелия Нинова незабавно ще изиска предварителни избори. Моята концепция не е била да се карам с Валери Симеонов, а да създадем добър, сполучлив тандем на евроизборите ", добави водачът на " Атака ".

Той изясни още, че няма да прави коалиция с Николай Бареков.

" Бареков влезе като евродепутат през 2014 година дружно с Ангел Джамбазки от Вътрешна македонска революционна организация. Той се обърна към мен и предложи писта към Консервативния алианс, в чието управление е. Покани също и Красимир Каракачанов, и Валери Симеонов ", добави Сидеров.

" Валери Симеонов закрива и разкрива автокефални църкви като нощни заведения в Слънчев бряг - това към този момент е неприемливо ", с тези думи пък той дефинира мненията на вицепремиера по отношение на спора сред Русия и Украйна за независимостта на Украинската православна черква.

" Да всяваш ерес в църквата е типичната соросова работа. Нека да се поправи - да каже няма да върша разколи в църквата, няма да се меся... министър-председателят също му направи записка ", добави националистът русофил
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР