В клиповете и на сцената ТИТА е предизвикателна и скандална,

...
В клиповете и на сцената ТИТА е предизвикателна и скандална,
Коментари Харесай

Тита: Любовта няма идеали

В клиповете и на сцената ТИТА е предизвикателна и скандална, само че в живота е по-скоро положителното момиче Христина Христова. За нежните си 18 години тя съумя за негативно време да се трансформира в една от поп сензациите в българската поп музика. Извън музикалната сцена тя се изявява като модел и актриса.

Неотдавна дебютира в тийн сериала "Следвай ме " и счита да продължи и в тази тенденция. Ето какво споделя младата певица особено за читателите на Woman.bg.

- Тита, всяко твое парче се утвърждава като номер 1. У нас малко реализатори могат да се похвалят с такава поредност в триумфите си. Смяташ ли, че си родена под щастлива звезда?


- Винаги съм знаела, че съм родена с шанс. Но това в никакъв случай не е задоволително. Успехите постоянно идват с доста работа. Благодарна съм на Криско, който е мой музикален продуцент. Той е страховит човек и експерт. Работата с него е приятна и лека, тъй като приказваме на един език.

- Кариерата ти потегля от Х-Фактор като част от групата Sweet 16. Смяташ ли, че в случай че не беше траяла соло, щеше да имаш този триумф? Питам те, тъй като при последното издание на този формат точно група завоюва първото място. А у нас е потвърдено, че момичешките групи мъчно преуспяват, по този начин както соловите реализатори.


- Работата с група е доста сложна. Аз съм пяла в два състава преди присъединяване ми във формата. Ако не си подготвен да поставиш егото си на назад във времето и да мислиш с останалите като едно - няма по какъв начин да се получи.



- Ти си към момента ученичка, елементарно ли ти е да съчетаваш кариера с образованието?

- Смятам, че съумявам сносно да ги съчетая. Това несъмнено е с помощта на моето семейство и преподавателите, които ме поддържат в начинанието. След като завърша междинното си обучение, ще продължа да изучавам. Смятам да запиша компетентност бизнес, какъвто в действителност е и профилът ми в гимназията. И считам, че ще напредна доста бързо с материала.

- Хората, които те познават, те дефинират като извънредно скромна и земна. Ти идваш от дребен град - Силистра, по какъв начин съумя да се съхраниш такава каквато си и да не се главозамаяш?


- Да, такава съм. И се веселя за това. Виновниците са моите родители, които постоянно ме направляват и ми демонстрират верния път. По пътя на славата ми се наложи да порасна по-бързо от връстниците си. Започнах да се сблъсквам с доста неща от доста дребна. Но считам, че колкото по-малък човек се сблъска с живота, толкоз по-отговорен става той.



- До каква степен би заложила на абсурда като метод за реализиране на триумф?

- Когато си сполучлив, е съвсем неизбежно да не се завърти някой скандал около теб. За мен персонално той е на последно място. Защото знам, че това е до време. А качествата са безконечни.

- Напоследък се изявяваш и като актриса. Какви са желанията ти в тази тенденция?

- Обичам да се развъртвам. И считам да продължа да го върша в киното.

- Всъщност каква мечтаеше да станеш като по-малка?

- Винаги съм желала да съм певица, актриса и модел.

- Кои са твоите чисто женски изкушения?


- Чантите. Имам голяма сбирка от всевъзможни модели. Иначе не бих споделила за себе си, че съм прекомерно суетна. Винаги е било с мярка. Всяка една жена би трябвало да е малко такава. Бих споделила, че боготворя да опитвам с визията. Сякаш ставам различен човек.



- Получаваш ли неприлични оферти от почитатели?

- Да.

- Неотдавна твоя колежка разгласи обществено, че върху нея е упражняван секс тормоз от обожател в обществената мрежа. Сблъсквала ли си се с сходно нещо?

- Не, и се веселя, тъй като не търпя такова отношение.

- Остава ли ти време за гаджета?

- За обич да...

- Какъв е идеалът ти за мъж?

- Нямам подобен. Любовта няма идеали.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР