В Китай се появи нов автомобилен производител, който ще покаже

...
В Китай се появи нов автомобилен производител, който ще покаже
Коментари Харесай

В Китай се появи марка, която безскрупулно копира Tesla

В Китай се появи нов авто производител, който ще покаже първата си електрическа кола на автомобилното ревю в Чънду. По-любопитното е, че бъдещата оригиналност пъклен доста наподобява на моделите на Tesla.

Досега на практика няма информация за компанията. Известно е единствено, че марката се появи напълно неотдавна, а логото ѝ е стилизиран триъгълник с крила. Но дано разгледаме по-отблизо показания тийзър.

Изобразява седан с разпознаваеми характерности. Очевидно Tesla Model 3 е послужил като източник на ентусиазъм за модела. Също по този начин заслужават внимание вратите вид гилотина, които в последно време се трансфораха в наклонност в Китай и се употребяват при доста коли.

Производителят отбелязва, че електрическият автомобил ще получи усъвършенствани технологии за самостоятелно шофиране. Спецификациите към момента не са оповестени. В момента обаче освен Tesla вълнува мозъците на автомобилните производители от Китай.

Rimac Nevera има почти същото въздействие. Така да вземем за пример предходната година Fano Auto дебютира в Китай, като сподели хиперавтомобила Farnova Proto 1. Неговият електрически тракт се състои от два електрически мотора с обща мощ от 1835 конски сили и 12 хиляди Нм въртящ миг! Концепцията обаче повтаря тази на хърватите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР