В Киев нарекоха изкуствената елха коледното дърво на украинската непобедимостОбщинари

...
В Киев нарекоха изкуствената елха коледното дърво на украинската непобедимостОбщинари
Коментари Харесай

Виталий Кличко: Русия няма да открадне Коледа от украинските деца

В Киев нарекоха изкуствената елха " коледното дърво на украинската непобедимост "

Общинари от украинската столица Киев възпламениха осветлението на коледната елха в центъра на града и увериха, че няма да разрешат на Русия " да открадне " Коледа от децата, заяви Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

" Руснаците се пробват да лишат нашите жители от естествен живот, само че ние няма да им позволим да откраднат от нашите деца най-светлите празници - Нова година и Коледа ", съобщи кметът Виталий Кличко при запалването на коледната елха. " Нарекохме я " коледното дърво на украинската непобедимост ", добави той.

Вчерашният ден в Киев стартира с следващи офанзиви по сериозната инфраструктура. В неговия край обаче в центъра на украинската столица до храма " Света София " беше сложено 12-метровото изкуствено дърво, алегорично украсено с гълъби на мира.

Според традицията украинският народ чества Коледа на 7 януари, само че изследвания на публичното мнение сочат, че делът на предпочитащите датата да се смени на 25 декември е повишен от 26 % през предходната година до 44 %.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР