В късните часове на 19 ноември Маринела Арабаджиева е приета

...
В късните часове на 19 ноември Маринела Арабаджиева е приета
Коментари Харесай

Ексклузивно! Маринела Арабаджиева в безсъзнание

В късните часове на 19 ноември Маринела Арабаджиева е призната в безсъзнание в интензивно поделение на МВР-болница , научи  HotArena от нейни близки.

Няма информация за положението й към сегашния миг. От Министерство на вътрешните работи показаха, че не могат да разясняват информацията, защото по принцип не давали данни за съответни лица.

Това е втори случай, при който Арабаджиева е призната в лечебно заведение, до момента в който е в ареста. През септември бизнесдамата Арабаджиева, която бе пусната под домакински арест с решение на Специализирания углавен съд, е била на косъм да изпадне в кома , откакто престоят в пандиза се е отразил пагубно на здравословното й положение, научи ПИК .

След три месеца и половина в ареста, съдът дефинира мярка " домакински арест " за Арабаджиева на 18 септември. Причината за решението на магистратите бе влошеното ѝ здравословно положение. При осъществените на Маринела Арабаджиева прегледи след излизането й от пандиза, тя е била диагностицирана с хипертония (високо кръвно налягане) втора степен, разясниха пред медията ни от екипа на хотелиерката. Освен това е било открито нарушаване в работата на жизненоважни органи. Друг от здравословните проблеми на брачната половинка на Ветко Арабаджиев пък е обвързван със загуба на схващане и припадъци.

Припомняме, че при започване на юни бизнесдамата бе преместена в болничното заведение на Софийския пандиза след остра хипертонична рецесия. Маринела е отказала лекуване в болница " Лозенец ", където съгласно думите й е била подложена на унизително отношение по време нa предходен престой там. Според експертните лица, тогава тя е била с заплаха за живота, като, в резултата на затруднената работа на жизненоважни органи, като по знамение се е разминала с кома.

Преди две години лекари едвам избавиха живота на Маринела Арабаджиева, откакто тя бе на командно дишане с полиорганна непълнота - положение, което се характеризира с възходяща степен на физиологични нарушавания в няколко органа и/или системи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР