В какъвто и филм да видим Чанинг Тейтъм, със сигурност

...
В какъвто и филм да видим Чанинг Тейтъм, със сигурност
Коментари Харесай

Секси във всяка роля: Чанинг Тейтъм от стриптизьор до приключенец в джунглата

В какъвто и филм да забележим Чанинг Тейтъм, сигурно няма да можем да отлепим очи от него. Още през 2006 година артистът ни сподели какво може в музикалния филм “Step Up ” и обликът му на секси романтик и до през днешния ден не го напуща. В него той участваше с Джена Дюън, с която се разделиха преди известно време след 10 години брак. Двамата имат щерка. В момента той публично е дружно с 33-годишната актриса Зоуи Кравиц. 

Виж още: Разводът е към този момент факт! Алекс и Дани разтрогнаха брака си, ето кой ще се грижи за Габриел

Актьорът има огромен лист с филми зад тила си, в които е взел участие. С присъединяване си в поредицата „ Професия: стриптизьор “ Чанинг несъмнено се е сдобил с още повече почитатели – кой не би желал да го види по какъв начин танцува без тениска въпреки всичко?

Виж още: Има и такива инфлуенсъри! Анита на Рачков се пусна без филтри и обработка

След 4-годишна пауза артистът се завърна през тази година с режисьорския си дебют „ Куче “, а сега по кината се излъчва приключенският филм „ Изгубеният град “, в който можем да го забележим дружно със Сандра Бълок, Брад Пит и Даниел Радклиф. Тук ще го преоткрием в една друга светлина, в която той е лекомислен типаж, който ще се озове на епично премеждие в джунглата дружно със Сандра Бълок за спасяването на антично богатство.

Изображение: https://www.instagram.com/christine_nievess/,  https://www.instagram.com/the_oldbloke/,  https://www.instagram.com/channingtatum/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР