В качеството си на председател на Областния съвет на БСП-Пловдив

...
В качеството си на председател на Областния съвет на БСП-Пловдив
Коментари Харесай

Александър Симов: Г-н Гергов прави една голяма грешка. БСП не е ГЕРБ, колкото и да му се иска това

В качеството си на ръководител на Областния съвет на БСП-Пловдив Георги Гергов излиза с позиция, уронваща престижа на партията. Темата разяснява в предаването „ Беновска пита” по Канал 3 Алекандър Симов от Българска социалистическа партия.

„ Мисля, че господин Гергов прави една огромна неточност. Българска социалистическа партия не е ГЕРБ, колкото и да му се желае това. В БСП-позиция на регионалния ръководител може да пристигна, откакто е разискал с регионалния съвет и откакто е сигурен или по някакъв метод да е сигурен, че тази позиция показва гласа на елементарните социалисти”, съобщи Симов.

„ Георги Гергов приказва в персонално качество, само че ангажира Областния съвет на Българска социалистическа партия. И моите сътрудници добре са му припомнили, че в случай че желае такива еднолични акции, да отиде, да се запише в една друга партия, в която те са позволени”, добави той.

„ Г-н Гергов би трябвало по-често да следи не обществените изяви на премиера, а да следи изявите на своята лична партия, с цел да знае, че ние сме предложили доста повече от пет неща за справяне в тази обстановка и в тази рецесия, и тъкмо поради това считам, че позицията му не е подбудена от действителна угриженост, позицията му е подбудена от някакви други външни ползи, които целят тъкмо в този момент да ударят БСП”, сподели още Александър Симов.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР