В качеството ми на Председател на общински съвет на БСП-Кюстендил,

...
В качеството ми на Председател на общински съвет на БСП-Кюстендил,
Коментари Харесай

Йордан Тодоров:За балотажа позицията на мен и екипа ми е Не подкрепям никого

В качеството ми на Председател на общински съвет на БСП-Кюстендил, един от претендентите за кмет на община Кюстендил и лидер на листата за общински съветници, показвам позицията на мен и моят екип по отношение на идният балотаж за избор на кмет на община Кюстендил, а тя е НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО!, съобщи Тодоров
" Благодарен съм за поддръжката, която получих. Изказвам откровената си признателност към всеки един от тези 2091 индивида, които ме поддържаха. Въпреки, че този резултат не доближи за това към което се стремихме, всеки един от тях би трябвало да е сигурен, че не е направил неверен избор и няма нито да ги предам нито продам. Тази поддръжка ме стимулира да продължа битката, която водим и ме задължава да бъда почтен и да не подведа, както хората които ни поддържаха, по този начин и останалите поданици на Кюстендил, които следва сами да изберат кой да ги ръководи.
Възгледите ни за бъдещето развиването на община Кюстендил не съответстват с визията на претендентите достигнали балотаж. Нямаме желание да се предадем, организирахме открита и почтена акция, не заложихме на популизма и празните обещания. Бъдещето на Кюстендил за нас е идея, от която не се отхвърляме и ще продължим да работим.
Към момента организираме разбор на изборния резултат и когато сме подготвени на 100 %, ще можем да излезем с позиция и по тази тематика ",каза Тодоров.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР