В живота се случват и такива неща - срещате мъжа

...
В живота се случват и такива неща - срещате мъжа
Коментари Харесай

Защо женените мъже се влюбват в неомъжени момичета

В живота се случват и такива неща - срещате мъжа на фантазиите си, той е благ, интелигентен, секси, грижлив. Всичко е като в приказка, само че след известно време разбирате тъжната истина - той към този момент е женен! Това, че мъжете изневеряват, от дълго време не изненадва никого. Но изневярата и любовта към другата жена постоянно са напълно разнообразни неща.
Защо женените мъже се влюбват в неомъжени девойки? Причините, става известно, са доста - от фамилна рутина, досада, непрекъснати кавги със брачната половинка до възмездие, еднообразност в интимния живот и предпочитание за завършения. Последното, апропо, е много противоречиво, тъй като множеството мъже не се влюбват просто по този начин. За това постоянно си има причина.

Защо скуката и фамилната рутина унищожават връзките?
Основната причина за мъжката невярност е скуката. В един миг той стартира да не се интересува от прибирането си вкъщи. И не схваща по какъв начин да промени живота си към по-добро. Освен скуката, в връзките сред съпрузите постоянно зародят кавги и след несъмнено време сътрудниците стартират да живеят като елементарни съквартиранти със свои каузи и ползи.

Монотонност в интимния живот
След 5 години връзка при всички пораждат интимни проблеми. И това въобще не е изненадващо, тъй като множеството двойки не обичат да опитват, а интимността се трансформира в рутинно обвързване, което просто би трябвало да се извърши, с цел да се избегнат свадите. По предписание дамите постоянно са отговорни за сходни проблеми. А работата е там, че мъжете постоянно се пробват да вкарат нови пози или забавни решения в леглото. Жените ги отхвърлят, тъй като избират класическите способи. В резултат на това мъжът просто не получава страсти и стартира да ги търси на друго място.

Отмъщение
Отмъщението е основна причина мъжете да стартират да изневеряват. Но когато отмъщават, за обич доста рядко може да става въпрос. Това е просто краткосрочно влюбване. Отмъщението може да бъде провокирано от изневярата на дамата или от неин безопасен флирт с други мъже. И когато мъжът изневерява или стартира паралелна връзка поради възмездие, той рядко получава позитивни страсти. Целите му са напълно разнообразни, тъй като просто би трябвало да си го върне и да покаже на половинката си къде и за какво бърка.

Как се влюбват мъжете
Умните дами чудесно схващат, че в случай че мъжът се влюби в друга, няма смисъл да го упрекват за това. В множеството случаи са отговорни другите дами, които са привлекли вниманието му. И тук към този момент доста зависи от това какъв брой благополучен е мъжът в фамилията си. Ако вкъщи има естетика и той обича избраницата си, за невярност и дума не може да става. Но в случай че у дома има непрекъснати кавги, няма физическа непосредственост и наслада, тогава мъжът може да покаже ответна реакция. Според статистиката, да съблазниш един мъж постоянно е доста просто. Поведението и желанието им постоянно се управляват от инстинктите, а мозъкът и рационалното им мислене се включват на последно място.

Защо влюбените мъже стават уязвими
Когато мъжът се влюби още веднъж, му е мъчно да управлява страстите и желанията си. Затова и съпругите постоянно виждат промени в държанието. И в този миг би трябвало неотложно да дефинират дали става въпрос за невярност, или единствено за влюбване. Ако той още не е позволил сериозна неточност, връзката към момента може да бъде спасена
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР