В живота има някои златни правила, към които е добре

...
В живота има някои златни правила, към които е добре
Коментари Харесай

НЕ ЖИВЕЙТЕ ТАКА, СЯКАШ ЩЕ ЖИВЕЕТЕ ВЕЧНО

В живота има някои златни правила, към които е добре да се придържаме.

Никога не прехвърляйте върху различен отговорността за това, което се случва в личния ви живот. Изкушението е огромно – да се самосъжалявате. Но едвам сега, в който вземете решението – „ аз съм създател на всичко в живота си – и хубавото, и неприятното “ – ще придобиете мощ.

ПРИЕМЕТЕ ФАКТА, ЧЕ МИНАЛОТО НЕ СЪЩЕСТВУВА, Търговско отделение Е ПРИКЛЮЧИЛО

Подвластно ни е единствено бъдещето ни, което директно зависи от това, което вършим в сегашното, в съответната минута. Не чакайте бъдещето ви да ви се усмихне – направете по този начин, че да няма различен метод, с изключение на да ви се усмихне.

СПРЕТЕ ДА ХРАНИТЕ ИЛЮЗИЯТА, ЧЕ МОЖЕ ДА ПРОМЕНИТЕ ДРУГИТЕ ХОРА

Подсъзнателно всички имаме вяра в тази илюзия. Хората ги трансформират единствено събитията – останалото е трик на усещанията ви.

Позволете на хората да бъдат разнообразни, да бъдат други, и в един миг може да започнете да изпитвате наслаждение от това. Трябва да сме мощни поради другите. Слаби, страдащи, изтощени и нещастни не сме от изгода за никого.

Ако те дават тип, че нещата стоят по различен метод, то те просто ви заблуждават. Не се поддавайте Просто се съгласете с това предписание и приемете, че няма смисъл да се ядосвате.

ВСИЧКИ НАШИ ДЕЙСТВИЯ ИМАТ ОПРЕДЕЛЕНИ ПОСЛЕДСТВИЯ

По своята същина ние избираме не какво ще вършим, а избираме резултата от това, което ще вършим. Затова, преди да извършите някоя нелепост, добре помислете за следствията от нея. Така нелепостите в живота ви ще бъдат доста по-малко.

НЕ ЖИВЕЙТЕ ТАКА, СЯКАШ ЩЕ ЖИВЕЕТЕ ВЕЧНО

Всеки от нас ще почине – това е неминуем медицински факт. Може този факт да ви изтезава и да страдате поради него, а може да извършите изпитание и да се опитате да живеете в мир с това. Не живейте по този начин, като че ли ще живеете постоянно.

И не живейте по този начин, като че ли ще умрете на следващия ден. Помислете за тези две неща и ще намерите лична рецепта за благополучен живот.

ПРАВЕТЕ ТОВА, КОЕТО ВЪТРЕШНО СМЯТАТЕ, ЧЕ Е ДОБРЕ ЗА Върховен административен съд

Ако си задавате въпроси за смисъла на живота, най-вероятно може да сте просто в лека меланхолия. Важен е не съответният смисъл на живота, а чувството, че го живеете свястно. Правете това, което смятате за добре и за значимо.

Не забравяйте да си го повтаряте. И не преследвайте триумфа. Ако просто вършиме това, което мислите, че е значимо, триумфът самичък ще пристигна при вас.

НИКОГА НЕ ГУБЕТЕ ВРЕМЕ И СИЛИ ЗА НЯКОЙ, НА КОГОТО съдебна техническа експертиза БЕЗРАЗЛИЧНИ ИЛИ ОЩЕ ПО-ЛОШО – ЗА НЯКОЙ, КОЙТО НЕ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ОБИЧА

На този свят съществуват доста хора, с които може да живеете в наслада. Просто не би трябвало да бъдете затворени и подозрителни. Ако сте открити и положителни, нищо няма да загубите.

Източник: chetilishte.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР