В жестока конкуренция за ново гадже са актрисите Ива Янкулова

...
В жестока конкуренция за ново гадже са актрисите Ива Янкулова
Коментари Харесай

Бившите на Бойко Кръстанов във война за гаджета

В жестока конкуренция за ново гадже са актрисите Ива Янкулова и Виттория Николова. Двете хубавици преди години се скараха за артиста Бойко Кръстанов, а сега са в борба за сърцето на прочут музикант, научи HotArena .

Дълго време Ива имаше постоянна връзка с артиста Бойко Кръстанов. Двамата бяха неразделни даже след „ Стъклен дом ”, който го направи извънредно известен измежду феновете.

Връзката им вървеше към брак, до момента в който не се появи хубавата Виттория. И за малко време Кръстанов прежали някогашната си и се впусна в нова обич.

До предишното лято двамата бяха бясно влюбени, а Кръстанов даже планираше женитба. Но ненадейно връзката потегли надолу. Макар през септември към момента да пускат фотоси дружно, по-късно настава провал, така кат о Виттория залита по надарения музикант.

„ Идва постоянно на негови участия, а и си пускаха някакви закачки по интернет. 100% има освен това сред тях ”, кълнат се от обкръжението на актрисата.

Оказва се обаче, че Ива Янкулова от години движи с тромбониста . Прави проекти за женитба, в който внезапно я изместена от мозъка му от красивата Виттория.

Следва къса разлъка и все още не е ясно дали Ива и музикантът са дружно. Блондинката обаче има проект по какъв начин да завоюва сърцето му–издава музикален албум всеки моменти и прави сериозна поръчка за сцената, като се надява да заздрави позициите си в персонален проект.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР