В жестока истерия изпадна една от участничките във Фермата, след

...
В жестока истерия изпадна една от участничките във Фермата, след
Коментари Харесай

Участничка във Фермата изпадна в дива истерия, кара се с лекари

В жестока нервност изпадна една от участничките във " Фермата ", откакто се наложи да носи тежка, претъпкана мешка. Защитничката на животни и някогашна тв кореспондентка реши, че тежестта е нанесла жестоки контузии гърба ѝ и даже нахока лекаря на продукцията доктор Стойков, който се опита да я успокои, предава Шоу Блиц.

„ След два часа отивам непосредствено в болница! “, отсече смутената Деси и изиска да ѝ създадат ядрено-магнитен резонанс в Правителствена болница или в някоя американска клиника, тъй като не има вяра нито на мнението на доктор Стойков, нито на българското опазване на здравето. След като обаче разбра, че би трябвало сама да заплати проучването в определените от нея лечебни заведения, Деси се съгласи да я закарат в различен медицински център.

Драмата с Деси настана, откакто беше определена за аргатин и беше помолена да вземе в обора мешка единствено с най-необходимото. Въпреки предизвестията тя натъпка свръхбагаж и по този начин престъпи разпоредбите. В резултат, от продукцията я задължиха да носи голямата си чанта на всяка крачка из стопанството.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР