В изявлението на президента не беше казано нещо ново, а

...
В изявлението на президента не беше казано нещо ново, а
Коментари Харесай

В Още от деня: Тома Биков и Христо Проданов в спор за интервюто на президента

В изказването на президента не беше казано нещо ново, а беше по-скоро тясно партийно търсене повече, сподели депутатът от ГЕРБ Тома Биков във връзка изявлението на Румен Радев в предаването на Българска национална телевизия " Панорама ". Христо Проданов от Българска социалистическа партия пък открои, че думите на Радев съответстват с 90% от меннеито на българите.

Тома Биков - народен представител от ГЕРБ: В изказването на президента не беше казано нещо ново, а беше по-скоро тясно партийно търсене повече.
Биков не отхвърли, че не е неприятно да се показват проблемите от президента.
Тома Биков - народен представител от ГЕРБ: Направи ми усещане за изтъкване на опция, само че без конкретика с изключение на визия за България, която уточни като единствена опция на настоящето ръководство. Говорене за корупция и разпад на медиите, само че не уточни съответно къде и кои.
Позицията на президента за Костинброд за мен е изненадваща, там има правосъдно решение, сподели той.
Тома Биков - народен представител от ГЕРБ: Това беше голям скандал, който граничи с опит за прелом и това че президентът го артикулира и то в подтекста на това, че на практика признава или по-скоро става съпричастен към този опит. Трябваше да има правосъдно решение към тези, които проведоха Костинброд, тъй като беше изопачен избирателен развой.  Румен Радев: Всяка партия с визия за България може да разчита на моята поддръжка Румен Радев: Всяка партия с визия за България може да разчита на моята поддръжка
Президентът Румен Радев приказва пред "Панорама " - за дневния ред на обществото и недоволството на жителите, за недоверието в институциите, за сканда...

Смятам, че той споделя това, което и 90% от българите мислят, сподели пък зам.-предс. на ПГ " Българска социалистическа партия за България " Христо Проданов.
Христо Проданов - зам.-предс. на ПГ " Българска социалистическа партия за България ": Ако това изявление беше обещано от български жители, щеше да съвпадне с мнението на президента. Изборните правила кардинално са почтени, само че броенето на бюлетините и провеждането на изборите е непочтено. Не се съблюдава Изборният кодек, по този начин пояснявам думите на президента. Явно има поради машинното гласоподаване. Проблемите са доста и един от тях беше Костинброд. Например, там където гласуваме, аз и фамилията ми и мои другари - имам нула гласа на последните избори. Алтернатива като политики и правене на такива, а това го няма, не ни показва нас президентът. Смятам, че той споделя това, което и 90% от българите мислят.
Вижте цялата полемика във видеото.
 Свидетели по делото Свидетели по делото "Костинброд ": Бюлетините бяха брак
В Съдената палата на следващо съвещание през днешния ден се разнищваще аферата "Костинброд ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР