В изпълнение на Конституцията и в съответствие с резултати от

...
В изпълнение на Конституцията и в съответствие с резултати от
Коментари Харесай

Николай Денков прие мандата: Това е изключително трудна задача

„ В осъществяване на Конституцията и в сходство с резултати от изборите ви връчвам мандат за сформиране на държавно управление. Получавате го в първия работен ден на Новата година, когато по традиция  си пожелаваме здраве и благовестие. Гледаме с чакаме за повече разсъдък и единство за значимите цели. Вярвам, че ще употребявате времето в идната седмица, с цел да  намерите нужната поддръжка за сформиране на държавно управление ”. Това съобщи президентът Румен Радев по време на връчването на втория мандат за сформиране на държавно управление на втората политическа мощ „ Продължаваме промяната ”.

От своя страна номинираният за министър- ръководител от Политическа партия Николай Денков акцентира, че приема мандата с ясното схващане, че задачата, с която се е заел е извънредно сложна.

„ Ние сме уверени, че би трябвало да създадем всичко допустимо, с цел да съставим държавно управление. Забавени са промени и са насъбрани проблеми. Използвахме празничните дни, с цел да дефинираме четири цели и да създадем лист от действия. В разискването на тези цели и действия се включиха Дб, Българска социалистическа партия и „ Български напредък ”. Надавам се, че и другите политически сили ще се включат. Ако този план за решение получи поддръжка от болшинството ние ще се върнем със лист на Министерски съвет, а в случай че не значи, че Народно събрание няма поддръжка за осъществяване на тези цели ”, сподели още Денков.  
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР