В изложбата „Аерофотография“, с която гостува на Музея на фотографията

...
В изложбата „Аерофотография“, с която гостува на Музея на фотографията
Коментари Харесай

Аерофотография на гости в Казанлък

В изложбата „ Аерофотография “, с която гостува на Музея на фотографията и актуалните образни изкуства (МФСВИ) в Казанлък русенският фотограф Явор Мичев, са показани фрагменти, снимани от птичи взор. След като лети за първи път с мотоделтапланер през 2007-а, той открива други хоризонти за обичаната си снимка. От тогава насочва техническите си знания и креативните си търсения в това направление. Снима от парапланери, паратрайкове и дребни самолети, а от 2014 година за фотосите си употребява главно дронове.
Преди към месец Явор Мичев печели оценката „ Най-добър кадър на фотограф от България “ в раздел „ Любители “ от състезанието Sony World PhotographyAwards със фотографията си „ Солта на морето “. Кадърът е част от проведената със съдействието на " Фотосинтезис " галерия в града на розите. Иначе създателят на експозицията, която ще бъде открита на 14 март (четвъртък) от 17:30 часа в казанлъшкия музей на фотографията по специалност е IT експерт.
За първи път Мичев взе участие в галерия в Националния исторически музей на Букурещ през 2006-а и още същата година прави независима галерия в Окръжната библиотека в Русе. Подредената в Казанлък „ Аерофотография “ може да бъде забелязана до 25 март.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР