В изключително трудната надпревара, титлата Мисис Варна - 2022 беше

...
В изключително трудната надпревара, титлата Мисис Варна - 2022 беше
Коментари Харесай

Румяна Иванова е най-красивата омъжена жена на Варна за 2022 г.

В извънредно сложната конкуренция, купата " Мисис Варна - 2022 " беше присъдена на Румяна Иванова Нейни подгласнички станаха Десислава Борисова и Яна Димитрова
Първото издание на Мисис Варна подкрепя Фондация “Владиславово ” в нелеката им работа с деца и младежи от града.

„ Изборът беше сложен, защото претендентките за короната са неповторими персони с разнообразни и ексцентрични специалности. Всяка от тях заслужаваше да бъде окичена с бижуто на морската столица. Всяка от тях е майка, дама и одобрен експерт в сферата, в която се развива. Освен, че са се потвърдили в своите професионални области, като сътрудници и майки, тези дами имат и доста положително мислене и разсъдък “, сподели тв водещия Марио Ангелов, който бе част от журито на първия по рода си конкурс Мисис Варна.

Диригент-оценител несъмнено бе лицензиантката на състезанието Мис България Ирина Папазова, която със своят опит подпомагаше сътрудниците си в журито. За настроението на гостите се погрижиха млади и надарени персони като Георги Петранов – китарист с занапред проспериращо бъдеще в музиката, Станимир Статев и Никол Дончева – седемкратни международни първенци по танци за младежи.

Мартин Петров от Аврора спрей арт пък нарисува 2 неповторими картини на сцената, които даде благотворително за идеята на събитието.

Първото издание на Мисис Варна подкрепя Фондация “Владиславово ” в нелеката им работа с деца и младежи от града.

Домакини на събитието бяха РолБар Златни пясъци, а публични сътрудници:
Кардио Флай Варна,
Емануела Make-up & Lashes,
Медико- козметичен център “Къща за кукли ”,
Ауто спа Посейдон,
Аурора спрей арт,
AveLin и Парти Ди Джейс Варна,
Парти Рент сървиз и
Antique & Gold Jewellery.

Организаторката на състезанието и единствен лицензиант на Мисис Варна – дава обещание идната година още по-грандиозно шоу и повече изненади.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР