В истински празник на художествената гимнастика се превърна първият турнир

...
В истински празник на художествената гимнастика се превърна първият турнир
Коментари Харесай

Стил, усмивки и любов в първото издание на Magic Cup

В същински празник на художествената гимнастика се трансформира първият шампионат Маgic Cup 2019. Участие в конкуренцията взеха повече от 800 участници във всички възрастови групи от мини до дами.

Състезанието беше проведено от клуб „ ТЕА Денс” и Теодора Граматикова, които получиха прелестни мнения от доволните гимнастички и гостите на шампионата в Горна Малина. Повечето от тях съпоставиха шампионата с мини Световна купа за деца.

Фирмите-спонсори се погрижиха всеки играч, треньор и арбитър да бъде весел с подарък, а това се отрази на всички – усмивки и положителна атмосфера.

Залата в Горна Малина беше цялостна и в трите спортни дни на Маgic Cup 2019.

„ Благодаря на всички, които се отдадоха на концепцията за този шампионат, на моето семейство, на моя екип от треньори, на всички доброволци, на всички компании, които ни поддържаха, на водещия, на основното съдийско управление, на Християна Тодорова, Ирина Чернева и секретаря Ели Дукозанова. Благодаря на невероятния водещ Олег Орфеев, който направи надпреварата един празник за децата и не на последно място благодаря на всички клубове-участници, които се включиха в надпреварата”, показа Теодора Граматикова.

На формалното разкриване в събота екипът на „ ТЕА Денс” посрещна президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева, която даде въодушевяващ старт на надпреварата за всички. Раева даде доста висока оценка за равнището и организацията на шампионата.

Златно наличие от посетители не завърши с Илиана Раева. Сред гостите бяха още Ренета Камберова и десетте герои от нейната акция „ Мисия спорт за обичаните герои “, Християна Тодорова, бронзова медалистка от Олимпиадата в Рио, Таня Стоянова – шеф на национална спортна база и треньор на ансамбъла, донесъл бронзовите оценки от Атина’2004. Сред гостите беше и Ангел Жиланов – кмет на община Горна Малина и общоприет спонсор на събитието.

Въпреки че това беше едвам първото издание на шампионата, той се отличи с изискван жанр, добра организация и обич, личаща от всеки подробност в залата.

В екипа, осъществил този празник, се включиха още Цветелина Атанасова, Танита Ненкова, Полина Пенева, Латина Цветанова, Петър Петков и основният управител на шампионата Явор Димитров. Главен арбитър на конкуренцията беше Християна Тодорова.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР