В интерю за Пари Мач първата дама на Франция разказа

...
В интерю за Пари Мач първата дама на Франция разказа
Коментари Харесай

Брижит Макрон разкрива влиянието си върху Еманюел Макрон

В интерю за " Пари Мач " първата дама на Франция описа за всекидневието си с Еманюел Макрон. Брижит Макрон увери, че двамата са " естествена двойка ".


Двойката заобикаля рецесиите. През 1992 година, на 16-годишна възраст, Еманюел Макрон се среща с Брижит Троньо. По това време тя е учителка по литература в Амиен. Въпреки че е омъжена и има три деца, сред учителката и ученика ѝ се заражда обич от пръв взор. Моментите на подозрение и рецензия са пометени от техния съюз в Льо Туке през 2007 година " Когато си влюбен, не избираш ", разяснява Еманюел Макрон по време на присъединяване си в " Les Rencontres du Papotin ".

Оттогава двойката мина през две президентски акции и към момента наподобява по този начин сплотена, както и преди.

В изявлението Брижит Макрон за следващ път приказва за разликата във възрастта им. " По време на гибелта на татко ми бях попаднала във вътрешен вихър. За мен, едно толкоз младо момче беше непостижимо ", признава първата дама първоначално. " Еманюел трябваше да замине за Париж. Мислех, че ще се влюби в някоя своя връстница. Това не се случи ", спомня си тя.

За списанието тя продължава да споделя за всекидневието си с президента на републиката. Тя недвусмислено ни увери, че тя и Еманюел Макрон са " естествена двойка ". Според нея те даже от време на време " не са съгласни ". Но кой взема решение в последна сметка? " Аз имам въздействието, което една брачна половинка може да окаже върху брачна половинка си. Или то е прекомерно огромно, или е нищо ", споделя първата дама. И едно е несъмнено: " фактът, че той е президент, не е трансформира нищо ", твърди Брижит Макрон.

Ежедневието им най-сетне се трансформира в отражение на действителността. Президентската двойка е " в новините " и тези вести са се трансформирали в тяхното " всекидневие ". " Когато усещам, че той е разполагаем, задавам въпроси и му споделям какво мисля. Той знае какво върша когато и да е на денонощието ", дава отговор Брижит Макрон. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР