В интервю за американския телевизионен канал Фокс нюз (Fox News)

...
В интервю за американския телевизионен канал Фокс нюз (Fox News)
Коментари Харесай

Зеленски призова Байдън и Тръмп да посетят фронта и да видят трагедията, причинена от руската инвазия

В изявление за американския ефирен канал " Фокс нюз " (Fox News) президентът на Украйна Володимир Зеленски  Володимир Зеленски Володимир Зеленски  е украински актьор, сценарист, продуцент и политик. Володимир (понякога прикани президента на Съединените щати Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в и водача на републиканците Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския да посетят Украйна и да видят със личните си очи " нещастието ", породена от съветската инвазия, съобщи Укринформ, представена от Българска телеграфна агенция.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 12763
" Каква блестяща Украйна имахме. Имаме прелестна страна, само че по време на войната картината и живота са други ", съобщи Зеленски в изявление с журналиста Брет Байер и добави, че претендентите за президент на Съединени американски щати " би трябвало да дойдат и да видят хората, просто да ги видят по улиците ".

В отговор на изказване на Тръмп, в което някогашният президент твърди, че може да постави завършек на войната за 24 часа, Зеленски съобщи, че " не може да разбере " по какъв начин ще реализира това. По думите на Зеленски той е подготвен да одобри някогашния американски президент на фронтовата линия, където " той ще изясни всичко и ще изясни какви са неговите мисли, може би има някакви хрумвания. Аз не знам ".

" Той ще види какво се случва и по-късно мисля, че ще промени мнението си, а и всички разбрахме, че в тази война няма две страни: Има единствено един зложелател и това е позицията на Путин ", изясни Зеленски.

Запитан какво обръщение ще насочи към Конгреса на Съединени американски щати, Зеленски съобщи, че признателен за всичко, което са създали президентът (Байдън) и американските законодатели. Той означи, че без помощта на Запада Украйна нямаше да може освен да поддържа защитата си, само че и да укрепи стопанската система си, с цел да усили производството на лични оръжия. По-специално Киев се нуждае от " мощни оръжия, оръжия с огромен обхват, ракети с огромен обхват и артилерия ", добави той.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР