В интервю пред Опра Уинфри, излъчено от телевизия Си Би

...
В интервю пред Опра Уинфри, излъчено от телевизия Си Би
Коментари Харесай

Принц Хари също проговори пред Опра Уинфри за кралските скандали

В изявление пред Опра Уинфри, излъчено от телевизия Си Би Ес, принц Хари показа, че се е чувствал отчаян от татко си принц Чарлз, и че починалата му майка принцеса Даяна би била доста смутена от метода, по който английското кралско семейство се е отнесло със брачната половинка му Меган, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес.

Принц Хари сподели, че не би се отделил от кралското семейство, в случай че не е било поради Меган, тъй като, по думите му, е бил като изгнаник, само че не го е осъзнавал.

" Чувствам се в действителност отчаян, тъй като и той (принц Чарлз) е претърпял нещо сходно. Той знае какво е болежка ", сподели принц Хари за татко си и добави: " Винаги ще го обичам, само че претърпях доста болежка ".

" Семейството ми безусловно ми спря финансирането ", съобщи принц Хари.

" Но имам средства, оставени от майка ми, и без тях нямаше да можем да създадем това ", добави той.

Принц Хари сподели, че татко му, принц Чарлз, е престанал да дава отговор на позвъняванията му. Внукът на кралица Елизабет Втора съобщи, че не е желал да я изненада неприятно с решението си и още храни огромно почитание към нея.
Снимка Архив: EPA/БГНЕС  Принц Хари също проговори пред Опра Уинфри за кралските кавги

" Проведох три диалога с баба си и два с татко си преди той да спре да дава отговор на позвъняванията ми. И тогава той ме попита, дали мога да изложа всичко това документално ", сподели принц Хари.
Попитан за какво принц Чарлз е престанал да дава отговор на позвъняванията му, принц Хари съобщи: " Тогава взех нещата в личните си ръце, трябваше да го направя за фамилията си. Това не е изненада за никого. Наистина е тъжно, че се стигна до там, само че трябваше да направя нещо за личното си душевно здраве, за положителното на брачната половинка си и Арчи ".

Принц Хари сподели, че той е бил " изгнаник " на английската монархична система, също както брат си и татко си, и показа, че го е заболяло, когато никой от кралското семейство не е споделил нищо за расистките вестникарски публикации за Меган. Той съобщи, че е напуснал кралското семейство, заради липса на поддръжка и схващане, откакто е помолил за помощ и не я е получил.

Принц Хари показа, че двамата с Меган " са създали всичко по силите си ", с цел да останат в лоното на кралското семейство, отбелязва Франс прес.

" Самият аз бях изгнаник на системата, до момента в който не срещнах Меган. Тя ме избави ", сподели той.

Меган опроверга изказванията, че тя е предиздвикала принц Хари да изоставен кралското семейство.

" Изоставих кариерата си, живота си. Изоставих всичко, тъй като го обичам ", сподели тя и добави: " Планът ни бе да го създадем вечно ".

Принц Хари добави: " Направихме всичко това за положително и в никакъв случай нямаше да се отделим от кралското семейство, в случай че то поддържаше Меган ".

Двамата споделиха пред Опра Уинфри, че чакат да им се роди момиченце, а синът на двойката Арчи през май би трябвало да навърши две години, отбелязва АП.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР