В интервю от 17 декември, публикувано и в платформата Youtube,

...
В интервю от 17 декември, публикувано и в платформата Youtube,
Коментари Харесай

Нобелистът, открил ХИВ: Няма да се ваксинирам

В изявление от 17 декември, оповестено и в платформата Youtube, носителят на Нобелова премия за медицина и откривателя на ХИВ - Люк Монтание съобщи, че твърдо няма да се имунизира и добави, че при признаци на грип взима Цитромоцин. Запитан за мнението му по отношение на новата RNA ваксина, ученият сподели, че това е дълготраен план и в случай че имунизацията се наложи в този момент, това би било огромна неточност, така като  реакциите са незнайни на този стадий и могат да се чакат всякакви  проблеми, като ракови болести, да вземем за пример. 
Интервюто провокира доста разнообразни реакции в международната мрежа. Разгоряха се полемики. Противниците на имунизацията приветстваха сериозното му изявление като упорстват, че човечеството би трябвало да чуе всички " за " и " срещу ", преди да вземе решение какво да прави.

Привържениците на ваксинирането пък показаха, че професорът към този момент е на напреднала възраст (88 г.) и му е мъчно да е справедлив. Предлагаме ви съществени тези от последното му изявление.
Според Монтание това, което се случва през днешния ден, е игра на вещици. Нито възрастните, нито децата не би трябвало да бъдат  употребявани като опитни мишки, защото е неетично и не може да се допусне да има умряли вследствие на ваксина. Д-р Монтание е обезпокоен, защото не е известно също по този начин какво ще се случи и при бъдещите генерации вследствие на тази ваксина. Запитан дали имунизирането е единственото решение за рецесията, той дава отговор, че не е и че съществуват сполучливо прилагани лекувания, като Цитромицин и Хидроксихлорокин, които не са скъпи. 
На въпроса " Кой стои зад тази рецесия? ", доктор Монтание споделя, че става  въпрос за извънредно авторитетни хора, които са финансово подплатени, сред които е Бил Гейтс. Водещият на предаването го пита дали не се опасява, че изказвайки сходно мнение може да се откри в психиатрична клиника, както се е случило с професор Fourtillan, който е дръзнал да изрази мнението си за рецесията. 
Д-р Монтание изрази вяра, че в никакъв случай няма да се върнем във времето на Сталин, когато неуместните хора са  затваряни в психиатрични клиники и добави, че той просто държи да приказва истината.
Преди три години, световноизвестният академик и притежател на Нобелова премия за медицина проф. Люк Монтание гостува извънредно в предаването „ 120 минути ” по bTV, където показа мнението си за имунизациите и антибиотиците. Нека си напомним мнението му.
„ Не би трябвало да се колебаем да одобряваме антибиотици според от това дали те работят или не. Ако антибиотикът има позитивно деяние, той би трябвало да се приема ”, уточни проф. Монтание. Той посочи също, че третираме с тонове антибиотици животните, които по-късно изяждаме.„ Трябва да бъдем рационални. Антибиотиците и имунизациите са доста значим път за предварителна защита на болесттите, само че не би трябвало да се мисли, че тези настоящи ваксини нямат нежелани въздействия по няколко аргументи ”, сподели още професорът.
„ Те употребяват една субстанция, която усилва имунната мощност против микробите, само че такива добавки нормално съдържат алуминий. И този алуминий посредством имунизацията минава и влиза в нашия мозък, което може да бъде нездравословно. Някои тежки неврологични болести, аутизмът по-специално, може би и Алцхаймер, също се въздействат от наличието на алуминий. Така че такива ваксини би трябвало да се заобикалят ”, добави той.
Според него не трябва, както преди време, имунизациите да бъдат наложителни в демократични страни, където хората могат да вършат избор. „ Трябва да се знае, че такива неприятни заразявания могат да бъдат избягвани и с други средства, освен с ваксини ”, уточни Люк Монтание.
„ През XX век, беше признато, че този риск (ваксината) може да се одобри, защото обезпечава отбрана на огромна маса от хора. Вече не сме в XX век. Аз съм доктор и моята нравственос не ми разрешава да предизвиквам гибел или болести с моите медицински действия. Ако дадена ваксина предизвиква гибел, аз отхвърлям да я ползвам, въпреки тя да не води до гибел всички, а да става дума единствено за единични случаи ”, сподели още Люк Монтание пред bTV.
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР