В интернет пространството се разпространи поредната провокативна снимка от повърхността

...
В интернет пространството се разпространи поредната провокативна снимка от повърхността
Коментари Харесай

Извънземен скелет на Марс?

В интернет пространството се популяризира следващата провокативна фотография от повърхността на Марс. На изображението, снимано от роувъра Кюриосити, ясно се вижда нещо, което доста прилича скелет на някакво създание.

Вече се появиха много фотоси, които подсказват, че в предишното на алената планета е имало живот. Някои от изображенията към този момент са обяснени, само че има и такива, чието пояснение наподобява на практика невероятно и това несъмнено е едно от тях.

През последните пет години визиите ни за Марс се трансформираха фрапантно. Стана ясно, че алената планета има извънредно доста сходства със Земята – даже и до през днешния ден на Марс има вода, а в далечното минало атмосферата му е била същата като земната, тъй че не е изключително необичайно да приказваме за вероятно битие на живот на Марс в предишното.

Оригиналната фотография на НАСА. „ Скелетът “ се намира от дясната страна на изображението. NASA

Д-р Джон Бранденбург (John Brandenburg), който е получил магистърска степен по физика на плазмата в Калифорнийския университет Дейвис, счита, че в далечното минало алената планета е била населявана от не една, а две извънземни цивилизации. Според доктор Бранденбург двете цивилизации са заличени след масирана нуклеарна офанзива, за която и до през днешния ден могат да се видят доказателства.

Снимката, направена от НАСА, като че ли удостоверява тезата на известния академик. Според множеството хора, видели изображението, това сигурно е фосилизиран скелет на създание, обитавало алената планета в далечното минало. Разбира се, скептиците опровергават тези изказвания, казвайки, че на Марс в никакъв случай не е имало живот и всички необикновени обекти на повърхността на планетата са се формирали естествено, а догатките за възможен живот на Марс в далечното минало са плод на човешката фикция. Вижте фотографията и преценете сами.

Оригиналната фотография е оповестена в Journey to the surface of Mars.

EWAO

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР