В интернет беше публикувано ръководство на Томас Грант, който подробно

...
В интернет беше публикувано ръководство на Томас Грант, който подробно
Коментари Харесай

РЪКОВОДСТВО: Как да изключим Русия от Съвета за сигурност на ООН?

В интернет беше оповестено управление на Томас Грант, който в детайли споделя по какъв начин Русия може да бъде изключена от Съвета за сигурност на Организация на обединените нации поради войната в Украйна. Постоянното участие на Русия в най-мощния интернационален конгрес в света е причина за обезсърчение, само че има метод дипломатите на Путин да бъдат свалени от власт.

" Президентът на Украйна Володимир Зеленски, макар възраженията на Русия и дребна група нейни съдружници, предходната седмица се обърна към Общото заседание на Организацията на обединените народи (ООН) и зададе от дълго време просрочен въпрос: за какво Русия към момента държи място с право на несъгласие в Съвета за сигурност на Организация на обединените нации? ", пита Грант в обявата си.

" Два пъти в предишното Организацията на обединените народи предприе спонтанни стъпки за смяна или ограничение на присъединяване на държава-членка, когато организацията реши, че сходни стъпки са нужни. Подобна импровизация, приспособена към събитията, може да работи още веднъж. Гласуването на Общото заседание през 1971 година даде седалището на Китай в Организация на обединените нации на държавното управление в Пекин, дейно премахвайки Тайван от Организация на обединените нации. Три години по-късно Общото заседание разгласи, че държавното управление на Южна Африка към този момент няма право да се обръща към Събранието или да гласоподава там. В нито един от случаите Асамблеята не следва сюжета, очакван в Устава на Организация на обединените нации. Вместо това разчиташе на креативно потребление на процедурите за компетенции на Организация на обединените нации – видимо загадъчните процедури, които дефинират кой съставлява дадена държава-членка. ", показва още той.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР