В Индия актрисата, известна като д-р Прия, почина в осмия

...
В Индия актрисата, известна като д-р Прия, почина в осмия
Коментари Харесай

Известна индийска актриса почина в осмия месец от бременността си

В Индия актрисата, известна като доктор Прия, умря в осмия месец от бременността си. Лекарите съумяха да спасят детето на актрисата.

Както съобщава Notepad, базирайки се на локални медии, 34-годишната жена е била призната в клиника, само че е умряла по време на прегледа. Д-р Прия е работила в локална телевизия и е била водеща в малаяламска телевизия.

Посочва се, че актрисата е получила псевдонима доктор Прия, тъй като е била квалифициран доктор. Преди да се причисли към малкия екран, тя работи в клиниката PRS в Тируванантапурам (Керала). Докато чакала дете, Прия отпътувала на отмора.

Смъртта е настъпила на 31 октомври. По време на инфаркта лекарите са били покрай звездата, само че не са съумели да реанимират пациентката.

" За благополучие времето на бременността ни разреши да спасим бебето, което в този момент е настанено в интензивното поделение ", оповестиха оттова.

Както сподели сътрудника на Прия, индийският артист Кишор Сатя, детето е на практика крепко, което не може да се каже за майката на актрисата, която мъчно понася гибелта на единственото си дете. Актьорът пожела на фамилията на дамата сили да преживее „ този призрачен сън “.

Медиите показват, че актрисата е минала всички нужни медицински прегледи преди бременността, а сърдечната рецесия е била потрес както за околните на актрисата, по този начин и за лекарите.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР