В Има такъв народ имаме вътрешно джентълменско споразумение да не

...
В Има такъв народ имаме вътрешно джентълменско споразумение да не
Коментари Харесай

Тошко Йорданов каза ще ползва ли ИТН преференции

В " ИТН " имаме вътрешно джентълменско съглашение да не играем с преференциите, тъй като те са форма на недъгав мажоритарен избор. Това разкри зам.-председателят на Има Такъв Народ Тошко Йорданов пред бТВ. И добави: „ Всяка политическа партия си има вътрешни правила ”.

„ По време на предизборната акция всички партии сме съперници, само че е разумно след изборите с една огромна част от тях да станем сътрудници “, сподели още Тошко Йорданов. По думите му е разумно и с коалиция „ Продължаваме промяната “ да бъдат сътрудници. В същото време Йорданов разяснява, че даже Конституционен съд да се произнесе против Кирил Петков, това няма да повлияе на политическото им партньорство.

„ За партньорство на политическо равнище – няма да бъде спънка. Там има политически цели, които се реализират на равнище субекти “, сподели Йорданов.

„ Проблемите с COVID-19 не са поради зеления документ, а идват от положението на здравната система – не е разумно при 5000 заболели да стигнем до колапс на лечебните заведения “, сподели Тошко Йорданов.

По думите му дали зеленият документ е ефикасна мярка би трябвало да се изричат единствено специалисти епидемиолози и инфекционисти, а всички останали да се изричат като жители.

„ Проблемите в здравната система са заложени в последните 15 години и най-много през последните 10 от ръководството на ГЕРБ. Няма лекари, няма медицински сестри. Не може 30 пациента да са една здравна сестра “, сподели Йорданов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР