В идната неделя (28.11.) ще гостува на в среща от

...
В идната неделя (28.11.) ще гостува на в среща от
Коментари Харесай

Майкъл Карик с коментар за Ралф Рангник преди дербито с Челси във Висшата лига

В идната неделя (28.11.) ще гостува на в среща от 13-ия кръг на . Очакванията са, че във времето до тогава, а може би и чак през идната седмица, " алените дяволи " ще разгласят назначението на Ралф Рангник за старши треньор, само че актуалният подобен - Майкъл Карик, не се тормози от това:
" Можеш да имаш въздействие бързо. Понякога не става дума за хрумвания, а просто за друг глас. Историята потвърждава това! Понякога се получава, от време на време не. Ще забележим какво ще се случи в идващите дни ".
" Аз съм съсредоточен само върху това да приготвя тима по допустимо най-хубавия метод. Това е голяма отговорност, която имам сега. Всичко след неделя не е в мислите ми сега ", съобщи Карик на конференция през днешния ден и отговори на съответен въпрос за Рангник:
" Няма вести на този фронт. Не мога да ви кажа доста. Има спекулации и материали по тази тематика, аз мисля за мача! ".
Челси е водач в Англия и се показва отлично под управлението на Томас Тухел. През седмицата лондончани набраха скорост за дербито, в Шампионска лига!
Майкъл Карик разкри и че с изключение на контузените Варан и Погба, Люк Шоу и Фред са под въпрос за мача против Челси, откакто получиха контузия през седмицата. Хари Магуайър пък е осъден поради !
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР