В хода на специализирана полицейска операция по линия противодействие на

...
В хода на специализирана полицейска операция по линия противодействие на
Коментари Харесай

Спецоперация във Варна: Откриха голямо количество цигари без бандерол

В хода на профилирана полицейска интервенция по линия противопоставяне на битовата престъпност, разпространяване на акцизни артикули без бандерол, осъществяване на нерегламентирани транспорти на пасажери и предварителна защита, под надзора на прокуратурата във Варна, са арестувани двама мъже, в които са открити и конфискувани 55 000 къса с цигари без акцизен бандерол, на приблизителна стойност 16 000 лева
 Министерство на вътрешните работи
Двамата мъже са известни на органите на реда. По случая е формирано досъдебно произвеждане, материалите са докладвани на прокурор от Районната прокуратура във Варна.

Гражданин на Киргизката република е бил арестуван по време на провеждащата се профилирана полицейска интервенция на ОД на Министерство на вътрешните работи във Варна под управлението на Окръжната прокуратура във Варна на територията на община Аксаково . Мъжът е търсен с алена бюлетина на Интерпол.

Специални инспекции за осъществяване на нерегламентиран транспорт на пасажери са осъществени на територията на региона. Проверени са 3 МПС и 8 лица, формирани са 3 АУАН за открити нарушавания.

По време на интервенцията са тествани 389 МПС . Проверените лицата са 444, като от тях са арестувани 19 души, оказвали въздействие върху криминогенната конюнктура в района, измежду тях 4 джебчийки.

Четирима души, оповестени за общодържавно търсене, са открити и арестувани. Установен е и един жител на Киргизстан, търсен от Интерпол - обяснява се статута му.
 Министерство на вътрешните работи
По линия на Контрол на общоопасните средства (звено в МВР) е формиран АУАН за погрешно предпазване на огнестрелно оръжие.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР