В ход е изграждането на нов паркинг с 40 места

...
В ход е изграждането на нов паркинг с 40 места
Коментари Харесай

Изграждат нови паркинги в Приморски, започна ремонт на бул. Св. Елена във Владиславово

В ход е построяването на нов паркинг с 40 места на ул. „ Момина сълза “ от № 2 до № 8 в регион " Приморски ". След окончателното утвърждение на техническото задание още нови 70 места за паркиране ще бъдат построени и на ул. „ Люляк “ от № 18 до № 30, оповестиха от дирекция " Инженерна инфраструктура е благоустрояване " в Община Варна.

Продължават ремонтните действия и в други региони на Варна. В момента се построява нова фитнес площадка в двора на учебно заведение “Кап. Петко Войвода ” в кв. “Галата ”. Съоръжението ще се употребява от учениците, а след часовете - от всички жители. С европейско финансиране ще бъде осъществен главен ремонт на локалното читалище, в което ще има морски учебен център с компютри, видеоекран, проектор и интерактивни дъски. Проектът ще обезпечи налична среда за хора в неравностойно състояние.

В регион " Владислав Варненчик " приключи рехабилитацията на ул. " Димитър Дончев - Доктора " и на ул. " Ангел Каралийчев ", подготвен е паркингът зад бл. 1, където следва създаване на осветяване и слагане на хоризонталната маркировка. Започва ремонт на бул. " Света Елена ", в това число с създаване на създаване на тротоари от двете страни на пътя. Продължават и дейностите по строителството на новия многофункционален състезателен комплекс.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР