В град Ямбол се проведе първата Коледна елха на желанията“,

...
В град Ямбол се проведе първата Коледна елха на желанията“,
Коментари Харесай

Коледна магия в Ямбол: Подариха подаръци и усмивки на децата в неравностойно положение

В град Ямбол се организира първата „ Коледна елха на желанията “, която направи празниците по-специални за петдесет и четири деца от ямболските центрове за настаняване от фамилен вид и предпазени жилища. Тази самодейност събра хора от общността, които демонстрираха взаимност и добрина към тези деца , дарявайки им освен дарове, само че и усмивки на лицата.

В постройката на Община Ямбол, коледната елха беше украсена със специфични картички, на които малчуганите бяха написали своите стремежи . Този знак на празника стана фокус на любов и съпричастност, който сплоти хора от разнообразни елементи на обществото.

Инициативата беше подкрепена от десетки жители, които се ангажираха да изпълнят желанията на децата. Подаръците бяха предадени от кмета на Ямбол Валентин Ревански и неговия заместител Енчо Керязов , които също се включиха в акцията и помогнаха да се раздадат дарове.

Кметът на Ямбол изрази признателност към всички, които се включиха в самодейността и направиха празниците на децата по-специални. Той акцентира, че това е доказателство, че ямболии са сърдечни и положителни хора .

Общината благодари и на печатницата „ Диагал Принт “ за безвъзмездното печатане на картичките за елхата . Подарък за всяко дете направиха и членовете на футболния фен-клуб на ЦСКА „ Команд-Ямбол “.

Инициативата „ Коледна елха на желанията “ ще продължи и през идната година, с цел да носи наслада и усмивки в живота на още повече деца в града.

Тази история е същински образец за взаимност и добрина, която може да се откри в общностите по време на празниците. Хората се сплотяват, с цел да създадат света по-добро място за децата и за всички нас.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР