В гостуват Анастас Герджиков и полковник Невяна Митева, подкрепени от

...
В гостуват Анастас Герджиков и полковник Невяна Митева, подкрепени от
Коментари Харесай

Анастас Герджиков: Зелените сертификати са много подходяща мярка, но за друга държава

В гостуват Анастас Герджиков и полковник Невяна Митева, подкрепени от коалиция ГЕРБ-СДС. Те дават отговор на въпроси, свързани с три огромни тематики, пред които се изправя президента - вътрешна политика, институционални проблеми и интернационалните връзки.

На въпрос по настоящата тематика - разпространяването на COVID-19 у нас, Герджиков и Митева се съгласиха, че имунизацията не би трябвало да бъде наложителна, а всеки жител да направи самичък осведомен избор.

" Зелените документи са доста подобаваща мярка, само че за друга страна. Лятото трябваше да се направи имунизационна акция, да подготвим щадящите проби за децата, да не се отстранява оперативния щаб или да се уволняват шефове на лечебни заведения и лекари ", счита Герджиков.

И двамата с Митева разясниха, че акцията за имунизацията би трябвало да се води и с персонален образец от публичните персони, като те и двамата са имунизирани.

" Аз имам вяра, че всеки има право на осведомен избор, само че за някои военни екипи, които наложително вземат участие в задачи зад граница, това е наложително, защото поддържат връзка с други сътрудници. Ние окуражаваме сътрудниците от армията непрестанно ", сподели Невяна Митева.

На въпрос за положението на вътрешната политика, Герджиков разяснява, че той има метод да подтикне партиите да си протегнат ръка при опитите за съставяне на държавно управление.

" Ще направя всичко допустимо като президент да има постоянно държавно управление и кабинет. Ако партиите са неспособни, ще стигнем по насила до служебно държавно управление ", сподели Герджиков.

На въпрос към Невяна Митева за въоръжението на Военновъздушни сили, тя разяснява, че всички оперативни сили на страната ни имат потребност от по-добра техника.

Според Герджиков в случай че има оферта към България за изтребители Ф-16 би трябвало да приемем и да ги закупим, тъй като по този начин " вторият път, когато ни ги предложат, изтребителите ще бъдат по-евтини ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР