В голямото и задружно семейство на Майли Сайръс всеки следва

...
В голямото и задружно семейство на Майли Сайръс всеки следва
Коментари Харесай

Ноа Сайръс - сестрата на Майли Сайръс, за която всички заговориха

В огромното и заедно семейство на Майли Сайръс всеки следва своя личен път. Вече 29-годишната поп звезда в никакъв случай не е криела какъв брой привързана е към родителите си, двете си сестри и брат си.

В навечерието на новата 2022 година тя откри метод да покаже на целия свят какъв брой надарена е по-малката ѝ сестра Ноа.

Това се случи по време на " Новогодишното празненство на Майли ", излъчено онлайн по NBC, директно от Маями, Флорида, а видео от събитието Майли разгласява в профила си в Instagram.

Ноа Сайръс беше специфичен и неочакван посетител на Майли и двете извършиха кавър на безконечната класика на Доли Партън - " Jolene ". Всъщност, песента е доста специфична, защото Доли Партън е кръстница на Майли, която не за първи път изпълнявала нейната ария, напомня Yahoo.

Освен доста положително, мощно пролича, че осъществяването е персонално и за двете сестри, които неведнъж разменяха погледи, подхвърляха възторжени възклицания и даже споделиха целувка по бузата.

Феновете в действителност харесаха фамилния дует защото секунди по-късно обществените мрежи бяха залети с позитивни мнения.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР