В голям австрийски публичен дом все повече започва да набира

...
В голям австрийски публичен дом все повече започва да набира
Коментари Харесай

Секс с кукла - предпочитана услуга в публичен дом

В огромен австрийски обществен дом от ден на ден стартира да набира скорост ползата към една необикновена услуга, а точно секс с кукла, вместо с жена.

Куклата на име Фани станала известна предишния месец, когато виенският коптор я включва в екстрите, предлагани на клиентите. Един час със силиконовата кукла коства 80 евро и мъжете явно остават повече от очаровани, тъй като търсенето на услугите, осъществявани от Фани, нараства от ден на ден. И защото първата кукла в обществения дом е запазвана за дни напред, в него към този момент има втора като нея, с цел да могат да бъдат обслужени повече клиенти.



Фани е основана по всеобщия мъжки стандарт - тя е висока 155 см и тежи 40 кг, с дълга руса коса на букли, огромни гърди, слаба и с женствени извивки. Според локалните медии притежателите на други обществени домове също имат намерение да почерпят от непознатия опит и да включат и секс кукли, написа Mirror. Въпреки че цената на тези продукти е висока, към 7 000 евро, явно е добра инвестиция, която ще бъде оценена с добра възвръщаемост.

Секс специалисти са безапелационни, че броят на мъжете с култ към силиконовите кукли нараства от ден на ден, а психологът Джерти Сенджър разкрива повода за това:

"Много мъже са по-привлечени от концепцията да вършат секс с кукла, в сравнение с с жена, тъй като с неодушевен предмет те могат да развихрят въображението си и да създадат безусловно, каквото си изискат. С куклата те имат доста по-малко задръжки, в сравнение с биха имали с една продажница, да вземем за пример ".

Други психолози обаче не считат този култ за нещо обикновено и даже употребяват за него термина "аутистична наклонност ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР